• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

musia, nie poddajemy się, chociaż wiesz jak to jest, każda ma gorsze chwile...Ja na dzień dzisiejszy jestem optymistycznie nastawiona, chociaż jestem na 99% przekonana, że z moimi hormonami nie jest ok. Żeby chociaż u M było w porządku.

reklama
Tak prowadze aerodancne i aquarobik i tak sie ostatnio zastanawiam czy ten moj wysilek ma wplyw na moja plodnosc, bo gdzieś słyszałam że ma to wpływ. Powiem wam że od ok mnie boli lekko brzuch jak niby na @ a 2 dni temu miałam jakieś skurcze ale dziś mam 15 dc Nie Napalam się że może fasolka bo nawet w to nie wierze wolę się zaskoczyć niż rozczarować :-)

zuzu, ja kiedyś czytałam, że takie zajęcia jak aerobik bardzo korzystnie wpływają na płodność! Zaraz spróbuję znaleźć, bo to na innym forum było - generalnie wniosek był taki, że łatwiej w ciążę zajść.
Znalazłam, ale to nie jest żaden naukowy tekst, po prostu dziewczyna napisała, że zaszła w ciążę szybko, jak zaczęła ćwiczyć, instruktorka jej mówiła, że to ćwiczenia "pomogły" (dotlenienie itp.), ale ja się zastanawiam, czy to nie wpływ psychiki i nastawienia, tzn. zaczęła ćwiczyć, nie myślała o staraniach i zaskoczyła.

Ostatnia edycja:
Mononoke, faktycznie bardzo nieciekawa historia. Ja to bym pewnie chciała tam nadaremno awantury robić i tym sposobem nic a nic bym nie załatwiła. Czy takie sprawy zawsze wyglądają w ten sposób?? Bardzo Ci współczuję, ale ważne, że masz to już za sobą i nie będziesz się póki co musiała więcej z tymi ludzmi w ten sposób użerać.

Kahaka, Ty nic złego tu nie sugeruj, może być tak, że nim porobisz wszystkie badania okaże się, że zafasolkowałaś :)

Zuzu, bądz dobrej mysli. Nie mówie o nakręcaniu się ale o tym, byś wierzyła, że zawsze jest szansa :)

I nie marudzić tu dziewczyny, zobaczycie, niedługo to będziemy marudzić na nasze dolegliwości ciążowe :D

heh, LILITH, to byłby cud zajść teraz w ciążę, bo męża ciągle w domu nie mam :-p chociaż dziś jeden kolega z pracy (nauczyciel w-fu, który wie o staraniach) zaoferował swą "pomoc" :-D Ale raczej nie skorzystam, chociaż przystojny jest całkiem hihii.

reklama
zuzu, ja kiedyś czytałam, że takie zajęcia jak aerobik bardzo korzystnie wpływają na płodność! Zaraz spróbuję znaleźć, bo to na innym forum było - generalnie wniosek był taki, że łatwiej w ciążę zajść.
Znalazłam, ale to nie jest żaden naukowy tekst, po prostu dziewczyna napisała, że zaszła w ciążę szybko, jak zaczęła ćwiczyć, instruktorka jej mówiła, że to ćwiczenia "pomogły" (dotlenienie itp.), ale ja się zastanawiam, czy to nie wpływ psychiki i nastawienia, tzn. zaczęła ćwiczyć, nie myślała o staraniach i zaskoczyła.

No z niecierpliwoscia czekam na ten artykuł

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry