reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kobietki czy to mozliwe ze" zaskoczyłam" bardzo mam opuchniete piersi i bardzo bola tak po boku spie po 10-11 godzin a potem jeszcze cały dzien mnie nosi na spanko brzusio mnie pobolewał ale juz sie uspokaja a tak wogóle to zaczełam bardz uzo jesc!!!!!!! i wszyscy mi mówia ze piłam bo bardzo mi sie swieca oczki a temperaturka od 5 dni waha sie miedzy 37.02-37,5 ale nizszej nie miałam !!! pozdrawiam asia

reklama
jest to mój 20 dzien cyklu!!!!!!!1 czy to mozliwe ze juz jestem w ciazy !!!! pobolewa mnie równiez głowa ale to chyba od cisnienia pozdrawiam asia

Hej pchełko ja tez mam dziś 20 dzień cyklu i też bolą mnie piersi a raczej sutki i pobolewa mnie jajnik ten sam z którego miałam w tym miesiącu owulacje, temperaturke teżm mam od owulacji powyżej 37 stopni i też nie wiem czy jestem w ciąży Robiłam wczoraj test ale nie wyszedł bo chyba za wcześnie zrobiłam hmmmmmm mamy problem co ;D

misia ja tez wczoraj robiłam test ale jeszcze za wczesnie zrobie tak za tydzien ale ta niepewnosc a jakie masz jeszcze objawy??????????

dzieczyny a jak z tym sluzem po owulacji bo ja mam go bardzo duzo w sobie ale nie na bieliznie tylko w "sobie"jest przezroczysty i rozciagliwy a jak mierze temperaturke to mi sie ze 3 razy zdarzyło ze był kolor mleczny z dodatkiem wody mam nadzieje ze mnie zrozumiecie chociaz bez ładu i składu pozdrawiam asia ::) :p

m.a.l.i.n.k.o naj naj naj...zdrowka milosci i pociechy z dzidzi :) buziaki :-*

Malgosiuu bedzie dobrze, mam napewno nie uzyje siekierki .... byc moze pokrzyczy, niom ale w koncu jestes jej circia ... i napewno bedzie sie cieszyc razem z toba waszym szczesciem :)

pchelko trzymam kciuki aby to byla fasoleczka :) a co do pytania... to przykro mi ale nie mam pojecia, a w blad tez nie chce nikogo wprowadzac, ale proponuje aby twoja kolezanka jak najszybciej udala sie do lekarza i nie zwlekala ani chwili ....

KA milka witamy Cie serdecznie :) szybkiego zadomowienia :)

aha i jeszcze jedno teraz to juz nie ma bata bola mnie całe piersi bardzoooooooo mocno niemoge sie dotknac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a brzuszek tylko troszke i niemoge go wciagnac czuje tak jak bym była po wielkiej uczcie bo tak jakby opuchniety (sorki ze tak duzo pisze ) pozdrawiam asia

pchełka10.05  i  Mysia , cierpliwosci!!! poczekajcie do dnai spodziewanej miesiączki i wtedy testujcie!!!

"nie czekaj na szczęście. nie przyjdzie-nie rozczarujesz się; przyjdzie - zrobi niespodziankę"

Witam Was wszystkie sredecznie :laugh:
Szukałam w sieci informacji nt. testów ciążowych, trafiłam na to Forum - i już tu zostanę!
Mam wieeelką nadzieję, że @ już nie przyjdzie. Trzymajcie kciuki ;) Wprawdzie powinna się pojawic dopiero za tydzień, ale ja już bym pobiegła po test... Wiem, świruję ale decyzję o dziecku podjęliśmy niedawno i tak bym już chciała... To pierwsze staranie - oby szczęśliwe :)
Pozdrawiam Was :-*

reklama
pchelko , co do tej twojej koleżanki i jej ospy, to pędem do lakarza!!!! to jet niebezpieczne, bo ospa to choraoba wirusowa, a wirusy sa groźne w dla dziecka, zwłaszcza w początkowych tygodnaich ciązy!!!nie potrafię powiedzieć czy ciąża przetrwa. to zalezy tylko i wyłącznie od Boga...
KA milka, witaj w naszym gronie!!!mam nadzieje ze zostaniesz z nami i zfasolkujesz wtedy ja będziesz chciała:) :)

Do góry