reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wróciłam i ząbek piękny-nie widać różnicy :D

Załączniki

• zęby.jpg
    zęby.jpg
    5,8 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
reklama
Martusia, super, wcale nie widać, że dosztukowany ;)
LILITH, dokładnie, kiedyś po prostu przychodziła pielęgniarka, sprawdzała i po krzyku. A teraz zgody trzeba mieć pisemne!! Nauczyciele niedługo zginą w papierach. Musiałam np. zebrać zgody rodziców na udział w zajęciach wyrównawczych - najśmieszniejsze w tym jest to, że żeby dziecko mogło chodzić na takie zajęcia rodzic pisze najpierw podanie (prośbę). Czyli musi potem wyrażać zgodę na coś, o co wcześniej sam wnioskował!! Tragedia!:angry:
Temperaturkę masz piękną, trzymam kciuki za jutrzejszy test.

Hej babki:-)
Kahaka współczuję z tymi wszami. Pamiętaj że one nawet na zabawka mogą być! Możesz to rodzicom powiedzieć. Moja koleżanka z pracy miała ten problem ze swoimi córkami przez całą podstawówkę. A najśmieszniejsze było to że dziecko które miało wszy chodziło sobie do szkoły jakby nigdy nic:angry:. Dopiero jak dyrekcja zażądała kartki z przychodni że dziecko ma czystą głowę, wpuszczano je do szkoły, a jak nie miało to zostawało za bramą.
Lilith ciesze się razem z Tobą i będę trzymała &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro.
Martusia extra. Fajnie że już masz ząbek:-)

A ja jakoś dziwnie się czuję boli mnie lewy jajnik,brzuch mam twardy, jestem rozdrażniona, wszystko mnie denerwuje:angry:

Kahaka wspolczuje Ci problemu.Ty sobie lepiej kup ten szampon o ktorym Ci pisalam, umyj sobie glowe zapobiegawczo,on niby zmienia zapach glowy na parenascie dni, zeby tego dziadostwa nie przyciagac.bo zanim rodzice sie za to wezma to mozesz miec problem.
Lilith fajnie ze tryskasz radoscia.a jaka masz temp.?termin @ masz na jutro czy Ci sie juz spoznia?pomysl, ze zrobisz sobie porzadki i wywalisz rupiecie i bedzie wiecej miejsca na nowe dzidzi.ja odkad sie staram to ostro wyrzucam niepotrzebne rzeczy, kombinuje jakby tu wiecej miejsca bylo w szafach, w swoim pokoju mam nawet pare pustych polek.powodzenia w testowaniu!

Kahaka wspolczuje Ci problemu.Ty sobie lepiej kup ten szampon o ktorym Ci pisalam, umyj sobie glowe zapobiegawczo,on niby zmienia zapach glowy na parenascie dni, zeby tego dziadostwa nie przyciagac.bo zanim rodzice sie za to wezma to mozesz miec problem.
Lilith fajnie ze tryskasz radoscia.a jaka masz temp.?termin @ masz na jutro czy Ci sie juz spoznia?pomysl, ze zrobisz sobie porzadki i wywalisz rupiecie i bedzie wiecej miejsca na nowe dzidzi.ja odkad sie staram to ostro wyrzucam niepotrzebne rzeczy, kombinuje jakby tu wiecej miejsca bylo w szafach, w swoim pokoju mam nawet pare pustych polek.powodzenia w testowaniu!

Zrobiłam sobie nowy suwaczek :-) że cykl 30-dniowy, to tak orientacyjnie oczywiście, zobaczymy, jak będzie.
Szamponu na razie nie kupiłam, dziś nie po drodze mi było i szłam szybko do domu, bo bardzo zimno u nas. Jutro kupię po pracy. Na szczęście jutro M. wraca, to mnie obejrzy dokładnie ;-)
Ja przed chwilą okno w kuchni umyłam, bo już patrzeć na nie nie mogłam. pranie wstawiłam, podłogi umyłam nawet :-D juz dawno wody nie widziały :-p ale się cieszę, że już jutro piątek.
kacha10, przypomnij mi, Ty uczysz w szkole? Biologii? Czy coś pokręciłam? A Ty kiedy testujesz?

reklama
Kahaka nie pokrecilas. pamiec masz dobra. ja mam dzis temp. 37,2- dzis 30 dzien cyklu ale planowo @ mam miec we wtorek albo w srode wiec czekam.

Do góry