reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzięki :)
Mononoke-Kamia mówiła, że kiedyś wstawi, ale teraz ma neta tylko w pracy więc nie ma jak....
Ja zaraz jadę do dentysty-i mam nadzieję wrócić z nowym zębem :)

reklama
martusia dzięki za wytłumaczenie mnie;-) monooke ja mało fotogeniczna jestem więc zdjęcia nie będą pierwsza klasa;-) te dzieciaki w szkole Cię zarażają:confused:
martusia powodzenia u lekarza:-)

Dziewczyny !!

Przyszły mi dziś pieniądze !! Nawet nie wiecie jak się ciesze !! Akurat mi się cykl kończy ale nawet o tym nie myślę, taka jestem szczęśliwa. Przyszło trochę więcej niż miało przyjść, nie wiem czemu w czekach bo podawałam nr. konta.. więc trzeba będzie zaś dzwonić i załatwiać ale ważne że sa :D
Co prawda zero listu więc ne wiem za jaki to okres nawet.. ale czy to ważne.. jestem taka szczęśliwa, że w końcu się układa :)

Przepraszam, że taka mało rozmowna jestem, ale nie potrafię się na niczym innym skupić ..

Będzie miał czy nie, to wiesz.. mnie to teraz nie interesuję za bardzo :D Jakoś czas musi znaleźć, uprzedzał szefa w końcu o tym :)
Muszę wam powiedzieć, że nienawidzę przeprowadzek.. pakowania wszystkiego.. mała ma tyle zdziorbór, a jeszcze meble do tego etc.. ale nie ma to, jak wprowadzić się do czegos normalnego.

Wczoraj ten gość co od tygodnia do zalania jezdzi, napisał mojemu sms, że odkrył co się stało i naprawione.. no ale bez jaj.. co z mieszkaniem? :D i tak to własnie wygląda :) Więc lepiej się pomęczyć z przeprowadzką i mieć już spokój. No i może się na mieszkanku w końcu coś wykluję bo teraz to pewnie @ przylezie :D

jak ja Cię rozumiem!!!!!!!!! my od prawie miesiaca żyjemy na walizkach(aktualnie u rodziców) i juz mi trochę bokiem wychodzi ta zamiana, ale myślę jak będzie fajnie na nowym miejscu i zaraz tak raziniej ale te pakowanie to był jakiś koszmar!!! a teraz zanleźć cokolwiek to cud w tych kartonach:-) ale potem wynagradza to nowe miejce:-) powodzenia w szukaniu:-)

Masz rację :) A ja będę miała jakieś zajęcie akurat jak męża nie będzie :) Pewnie wiele rzeczy, jak to przy przeprowadzkach wywalę, bo wiadomo, ile to można rupieci mieć a nawet nie wiedzieć :) Ważne, że się układa.

Ale o tym gadam jak najęta, przepraszam ale na prawdę tak się cieszę :)

Cześc dziewczyny znowu kupe czasu mnie tu nie było;-( jakos na nic czasu nie mam masakra...chyba jestem w okolicach owulacji wiec staranka i w poniedzialek do gina na kontrole po zamrazaniu nadzerki:p ciekawe co mi powie...Co tam u Was? mamy jakies nowe fasoleczki?? bo rok by mi chyba zajelo nadrabianie postow:>

Cześć dziewczyny!
U mnie przygody z wszami ciąg dalszy....:no: teraz są takie beznadziejne przepisy, że żeby pielęgniarka mogło dzieciom głowy obejrzeć, to muszą być pisemne zgody rodziców. No i dałam dzieciakom kartki powiedziałam innym nauczycielom o problemie i też napisali. Jutro będzie pielęgniarka...
karolciak, miło Cię widzieć, szkoda, że tak rzadko do nas zaglądasz.
LILITH, ale suuupeeerrr, gratuluję :-) ale Ci się humor poprawił, hehe.
Mononoke, ja też kicham i gila mam, ech.

reklama
Kahaka, współczuję z tymi wszami.. zaopatrzyłaś się już w szampon i grzebień odpowiedni?? Niestety tak to bywa.. czy to szkole czy przedszkole..
A przepisy tragiczne.. ja pamietam, jak chodziłam do podstawówki, to co jakiś czas pielęgniarka przychodziła i nas oglądała, razem z paznokciami :D
Mam nadzieję, że Ci się to nie przypałęta..

Dziewczyny, jutro u mnie może teścik będzie jak się ładnie tempka utrzyma to trzymac kciuki proszę ;p

Do góry