reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wisienko, powodzenia :)

Do mnie dopiero niedawno dotarło, że może być problem z przeprowadzką bo umowę tu mam podpisaną na pół roku, czyli do listopada ;( no nic, mąż wróci będę z nim rozmawiać..

Zastanawiamy się, czy nawet już tego co tu się wyprawia nigdzie nie zglosić jako narażenie naszego życia..

reklama
Nie ukrywam, że to obecnie moje największe zmartwienie :( Nie dość, że nadal kasy nie ma, czekamy na reszte dokumentów, to jeszcze mąż tyle pracuję, że nie ma kiedy iść mieszkań pooglądać.. na sobotę chcę się z jednym znajomym landlordem umówić, bo miał się nam porozglądać, no chyba, że pójdzie do pracy..

Ja już tu poważnie wariuję.. zimno jest, ciagle się leje, ne ma ogrzewania na dolę, no dosłownie od maja nic nie zrobione, żaden normalny człowiek, tym bardziej z dzieckiem nie chciałby tu zyć..

Lilith cóż mogę napisać? Współczuję Ci bardzo. Mam nadzieję, że Twoje problemy skończą się szybciej niż się zaczęły. Chociaż sama wiem po sobie, że jak się wali to po całości. Ale zawsze trzeba być dobrej myśli. Gorące buziaczki dla Ciebie!

Dobry wieczór!!!
LILITH, a co Ty się tak stęskniłaś za mną? :-) w pracy byłam babo, a gdzie? :-p a jeszcze dziś długo siedziałam, bo zebranie było z rodzicami i uwaga, uwaga.....w mojej klasie są WSZY!!!!!!!! :angry: jak sie o tym dowiedziałam, to od razu się zaczęłam drapać. Poleciałam zaraz do mamy, żeby mi głowę obejrzała, ale na razie czysto, ale to pewnie kwestia czasu.......Przecież dzieciaki małe to ciągle się chcą przytulać itp. Bożżżże!!!
Mononoke, no widzisz, czyli nic strasznego się nie dzieje, ufff
LILITH zajrzyj na 28 dni, bo zmieniło się u mnie.

Czesc laseczki,

wczesniej nie mialam czasu...teraz zreszta tez ale chwile cos napisze.

Kamia kochana wybacz ze dopiero teraz ale strasznie sie ciesze ze z fasoleczka wszystko ok i moglas g/ją sobie poogladac na usg :D Ja tez ogladalam na usg serduszko ale tym razem moje wlasne :>

Lilith, magnez+B6 tez mam lykac, ale mowi ze to predzej od kregoslupa i od tych chrzastek no i stres czyli wszystko naraz, ale o serduszko nie ma sie co martwic :)
Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze z tym mieszkaniem, nie ma sie co stresowac. Ja mysle ze jak maz przyjdzie to rozwiazecie niejeden problem :D

Mononoke, kochana, widzisz niektórzy nauczyciele są wychowawcami i muszą chodzić na zebrania :-p też tęskniłam!
kamia, zapomniałam Ci napisać, że bardzo bardzo się cieszę, że z maluchem wszystko ok i że jesteście tacy szczęśliwi! Super.

reklama
Aaaaa zapomnialam wam powiedziec najwazniejsze.... musze te leki brac przez 10 dni a w tym czasie mamy wstrzymac starania... tyle ze ominie mnie owulacja wiec starania dopiero od nastepnego miesiaca....

Do góry