reklama
Przepraszam, że tak tu zaśmiecam moimi wypocinami, ale przypomniało mi się właśnie, że mój ostatni okres był dziwny. Normalnie trwa 6/7 dni i jest bardzo obfity, a teraz trwał 3 i było to zaledwie plamienie- mogłam spokojnie z wkładką higieniczną chodzić..... Co Wy na to??? Ja już sama nie wiem. Idę na spacer, bo świruję nieziemsko.
Umówiłam się na dziś do mojego gina. Coś jest bardzo nie tak. Czuję to. z moim M przytulamy się już od dłuższego czasu bez zabezpieczenia, ale przerywamy. Może jednak jakieś żołnierzyki dotarły?... Dla świętego spokoju chce sobie zrobić badania. Ostatnio u gina byłam 1,5 miesiąca temu i z grubsza było ok. Tzn. przede wszystkim bez ciąży. Moja mama twierdzi, że mogę mieć torbiel. Nie wiem jaka jest zależność. Póki co jestem nastawiona na brak fasolinki i ewentualne problemy hormonalne. Dziękuję za zainteresowanie. Odezwę się jak będę coś więcej wiedzieć.Pozdrawiam ciepło
Agusia8426
Fanka BB :)
Kahaka dzisiaj jest już ok:-). Ale wczoraj się trochę wystraszyłam.
Kamia_22 Mój narzeczony śmieje się że za 10 miesięcy będzie dzidziuś i bardzo mu się spodobały przytulanki co drugi dzień;-)
Mononoke wiem że po takim czasie jest inaczej. Na szczęście już się chyba unormowało
A ogólnie czuję się lepiej, trochę mnie dół brzuch boli i mam potop szwedzki
ale jakoś muszę to wytrzymać. Jak myślicie mogę już zrobić suwaczek?
Kamia_22 Mój narzeczony śmieje się że za 10 miesięcy będzie dzidziuś i bardzo mu się spodobały przytulanki co drugi dzień;-)
Mononoke wiem że po takim czasie jest inaczej. Na szczęście już się chyba unormowało
A ogólnie czuję się lepiej, trochę mnie dół brzuch boli i mam potop szwedzki

Ostatnia edycja:
Agusia8426
Ok to robię :-)
Kahaka wysłałam Ci wiadomość na priv a Ty nic:-(
Kahaka wysłałam Ci wiadomość na priv a Ty nic:-(
reklama
Agusia8426
Kahaka jaki On śliczny:-) Podobny trochę do mojej nie wiem jak to napisać z rasy, maści:-), a szpitalem się nie denerwuj wszystko będzie dobrze. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& i bądź dobrej myśli
Ostatnia edycja: