reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

to zalezy od całego cyklu trudno powiedziec bo w poprzednich cyklach mierzyłam codziennie i w taki sposob mozna zapbserwowac owulacje itd ale po woulce temp staje sie podwyzszona u niektorych kobiet jest to ponad 37 u niektorych mniej zalezy jaka była temp przed owulka

reklama
Jajo zniose do jutra no...na betke nie chce isc bo nie wytrzymam klucia mdleje od razu:D:D
Poreszta mam z nia zle wspomnienia jak lezalam rok temu w szpitalu bo jak mnie przyjeli to dopiero za dwa dni mi na betke krew pobrali to byl piatek j ak dzis pamietam i byla piekna na 6 tydz wyszla a po weekendzie niestety a z tego jedna kroplowke dostalam tylko tak sie u mnie w miescie martwia...zadzwonilam do mojego lekarza bo niestety nie jest z mojego miasta i wymknelam sie ze szpitala do niego powiedzial ze poronienie calkowite a tu w szpitalu chcieli mnie czyscic a moj dal mi leki i obylo sie dodal tylko ze jak by mnie czyscili to tylko mogliby mi zrobic problem...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Poziomki ma piekny brzuszek;-)
dziewczyny idzcie na betke to sie dowiecie bo nakrecanie sie niczemui nie sluzy..jeszcze jak wam ktos napisze tutaj ze to napewno objaw ciazy bo rozczarowanie bardzo boli..wiem po sobie...chcecie wiedziec to sio do lab albo czekac spokojnie..relaks.....;-)

Poziomki ma piekny brzuszek;-)
dziewczyny idzcie na betke to sie dowiecie bo nakrecanie sie niczemui nie sluzy..jeszcze jak wam ktos napisze tutaj ze to napewno objaw ciazy bo rozczarowanie bardzo boli..wiem po sobie...chcecie wiedziec to sio do lab albo czekac spokojnie..relaks.....;-)
dokładnie:-)
superas nie?;-) ale już bym chciała mieć taki...

Jedne mają duszności i napady gorąca a drugim jest zimno.. mnie jest zawsze zimno a jeszcze bardziej przed @, z tym, że akurat w buzię mnie parzy :D

A że ciasno to prawda, ale przed @ też niestety tak jest..

dziewczynki czy witaminki A+E i folik wystarczą dla mężulka? no i dla mnie?
ja jeszcze łykam ten wiesiołek i kupię ten syrop (guajazyl na lepszy śluzik :p)
no i kiedy mamy zacząć przytulanka po @ tzn ile dni najlepiej?

reklama
Do góry