reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mi to najgorzej, najciężej zawsze jest wstać i wyjść z domu... bo jak już tam jestem to ok....

Dobra lecę bo na 12 jestem umówiona.... będę popołudniu więc już Cię Kamia pewnie nie zastanę więc miłego weekendu [bo długi przed nami] i udanej przeprowadzki! :*

Kamia sliczne mebelki;-) z niecierpliowscia czekam na zdjecia malej damy lub malego ksiecia:D ale raczej na to pierwsze:D:D:D to ja zakupie te testy owulacyjne po 1 zl:-) skoro takie szczescie Ci daly;-) a zaraz zobacze poziomki kraglosci i Twoje mam nadzieje ze tez tam sa;-) Ciąza Ci słuzy jak nie wiem zawsze zadowolona i szczesliwa;-)
Anulka 3 mam mocno kciukasy...Kamia przesyłaj dziewczynie fluidki;-) bo Twoje maja magiczna moc;-)

piersi mnie bardzo bola sa wyrazne zylki i tak jakby gruczoly sie powiekszyly przed @ nigdy piersi mnie nie bolaly...biale sutki tzn same dzyndzelki hehe...siusiu chodze czesciej dwa dni temu troszke pobolewalo mnie podbrzusze tego tez nie mialam przed @ ani podczas...i przypomne ze we wtorek robilam test na poczatku pojawila sie slaba druga kreska ale po niedlugm czasie znikla...zapomnialam @ mam miec jutro...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
teraz nie wiem bo nie sprawdzam, ale pamiętam, że na samym początku miałam tak masakrycznie rozpulchnioną, że az na jeden palec było za ciasno
anulka ból piersi to porządny objaw, ale nie chce Cię nakręcać:-)
karolciak moich jeszcze nie ma bo nie mam kiedy ich udokumentować a poa tym nie są jakieś spektakularne;-) i proszę bardzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

Ostatnia edycja:
Własnie ok kilku dni mam taka ciasna ze ledwo moge ja zbadac i duzo śluzu mam,kurde nie pamietam jak bylo oststnio ale chyba sluzu tez mialam duzo,wczoraj jak sie kochalismy to normalnie lecialo ze mnie jak woda

reklama
Do góry