reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

margarita trzymam mocno kciuki zeby wszytsko bylo ok i zebys mogla sie cieszyc juz niedlugo swoim malenstwem;-)
Kamia[/B]dziekuje za fluidki oby dały rade:D:D hehe fajnie ze wszytsko Wam sie uklada tak jak chcecie;-) pewnie nie ma łatwo i rozne problemy wyskakuja ale dacie rade:p Pomysl ze poziomki ma dwa razy wieksze mdlosci bo za dwojke;-) a styl pokoju to na rozowo??:> czy jaki kolor bo wiesz mowilam Ci ze bedzie dziewczynka..hehe zartuje ale jakos tak mi mowi intuicja:> a za to poziomki 2 synow:D dla rownowagi bo dwie coreczki juz ma;-)

reklama
kwiatuszek i staraj sie w tym wytrwac bo to ciezkie jest...ja sobie luzuje przez pare miesiecy a jak sie nie udaje to znowu sie spinam itp...zobaczymy co bedzie...do konca roku jak nie bedzie nic to moze testy owulacyjne sobie kupie? jakie polecacie>?:>

Nie wiem jakie bo nie mialam jeszcze ale powiem Ci ze my tez myslelismy zeby staranka odłozyc tak do czerwca, po 1 sytuacja finansowa lepiej by sie rozwiazala i moze bym znalazla lepsza prace bo jak sie ma swoja dzialalnosc na odatek na niskim zusie to nic nie przysługuje takiej matce a po 2 chcielismy zeby bobas sie urodzil na wiosne albo lato

Kwiatuszku tylko nie odkladajcie staranek co chwile zeby pozniej sie nie okazalo ze macie po 40 lat i dzidzi nie ma:> niestety znam takie przypadki to tak mysleli teraz nie bo najpierw studia teraz nie bo nie mamy slubu teraz nie bo praca nie taka teraz nie bo rok musze popracowac, jeszcze nie bo moze awans moze dostanie..a zycie zlecialo..ja jestem zdania co ma byc to bedzie i moj tez tak mysli:D wiec ze wszytkim na zywiol;-)

no tak jak piszesz problem są bo jest dużo załatwiania i takich stresujących sytuacji, ale ciąża wywołuje u mnie całe pokłady optymizmu i dobrego samopoczucia więc nie przejmuje się nimi tak bardzo:-) jak ja bym chciał żebyś z ta dziewczynką miała rację:-) pokaże Ci zdjęcia jak będę miała z kolejnego usg to mnie jeszcze upewnisz;-) no właśnie rodzinka zbojkotowała wijzę mojego różowego królestwa:-(;-) więc trochę zmodyfikowałam palny tzn mebelki są z bardzo ciemnymi bokami a jasno kremowymi frontami taka niewyskoa szafa dwudrzwiowa, niska podłużna komoda, wieszana póleczka z kilkoma przegródkami i kooda dwudrzwiowa na ubranka:-) a łóżeczko ciemno drewnione, a żeby kolor był unisex to wybrałam taki jasno morelowy na ściany:-) kolorystyka i styl pokoiku będzie mniej więcj taka (inne szafki tylko) Pokój niemowlaka | pokoje, meble - ATB, dodoatki też mi się strasznie podobają:-) no poziomki to ma teraz wesoło:-) widziałaś jej brzuszek na wątku o krągłościach/ fantastyczny:-) no i ona nawet by chciała syneczka:-) ja kupowałam testy na allegro, za 1 zł za szt, fajne a co najważniejsze tanie i gratis masz testy ciążowe więc odrazu możesz potem sprawdzać, a te testy są szczęśliwe bo na nich mi wyszły dwie II ;-)

Ostatnia edycja:
ja już chcę mieć swojego nata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mi brakuje tych "rozmów" z wami:-( ale juz niedługo:-)
martusia
i wytłumacz mi teraz skąd się wzięły te mity, że kobiety po ślubie są niechętne na przytulanki i wymawiają się bólem głowy?;-) a jak tam u Ciebie na studiach?
nikita kahaka agusia życzę aby @ szybko minęły i jeszcze szybciej żeby były płodne:-)
wisienka jak tam testy?:-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lilith opowiadaj jak mieszkanko?? będzie przeprowadzka:-)?
margerita po piewrsze witam na forum a po drugi gratuluje, że odrazu mogłaś wejść do nas z taką dobrą nowiną:-) a was pozstałe dziewczyny nie chcę "martwić" ale nie wiem czy też macie takie wrażenie, że tu u nas długo długo nikt nie zachodzi a potem sypią się mamuśki jedna za drugą;-) tak np było z majówkami;-) więcf teraz jak margerita zaczęła to myśl, że po tych @ i płodnych znów posypią się lawinowo kolejne mamusie:-)

A tego to już niestety nie wiem dlaczego jest taki mit ;)
A na studiach ok... choć w ogóle mi się nie chce tam chodzić ;/

reklama
Do góry