reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Wybaczcie, wczoraj byłam trochę zła i trzymałam się z dala od laptopa, bo mieszkanko jednak w sobotę idę oglądać. Dziś się wyprowadzają dopiero ludziska. Jeśli nam się spodoba będzie wolne w przyszłym tygodniu, bo idzie wiadomo do renowacji, choć częściowo wolałabym sama to zrobić pod względem malowania [ nie licząc oczywiście wykładzin itp ]. Więc zobaczymy. Jeszcze wczoraj dzwonił ten gość z cansilu, że już chce się umawiać z nami i zobaczyć zaniedbania ladnlorda. Wezwaliśmy go głównie dlatego, że chcemy by ten człowiek co tak nas olał został odpowiedzialnym, za warunki jakie nam stworzył.. ale jest też opcja taka, że jesteśmy zapisani na mieszkanie spółdzielcze, i jak ten kontroler wpadnie to może nas podciągnąć max na liście, byśmy wcześniej sobie mogli wybrać.. Wtedy płacę groszę za ładne mieszkanie i bez depozytu.. zobaczyć co nam zaoferują zawsze można, więc nawet dobrze, że tyle trzeba czekać na tamto mieszkanko..
Córa ma się już lepiej z czego najbardziej się cieszę :)

Widziałam, że czekałyście aż coś napiszę, dziękuję, za kciuki i że pamiętałyście, bardzo mi miło :)

Teraz lecę dokładnie ponadrabiać co tam u was :D

Kamia-raczej tak, ale zobaczymy co będzie.... Ciężko mi już to skończyć ;)

Lilith-szkoda, że nie wyszło z tym M-ale może tak miało być, żebyście te spółdzielcze zobaczyli bo może się okaże, że takie będzie lepsze!

hejka laseczki:)
Chcialam zapytac czy spotkalyscie sie z czyms takim zeby same suty co jakis czas robily sie biale??jutro mam termin @ nie wiem czy sie pojawi sprzet w razie "W" zakupiony czeka... chyba sie nie doczekam do jutra korci mnie dzis zrobic...piersi bola zylki sie pojawily hmm nie wiem co myslec nie chce sie nakrecac bo bedzie rozczarowanie ale napiszcie czy z czyms takim sie spotkalyscie...

chcialabym juz wiedziec jesli by sie udalo mialabym wspanialy prezent dla meza bo za 4 dni ma urodziny ...jakies buciki kupic i tak mu to wyznac ze bedzie tata:)
Chociaz coreczke juz ma z pierwszego malzenstwa ale nie widuje sie z nia bo byla nie pozwala...i jak by sie udalo to nasze malenstwo bylo by na lipca jak i jego corka to bylo by wspaniale:)

hejka laseczki:)
Chcialam zapytac czy spotkalyscie sie z czyms takim zeby same suty co jakis czas robily sie biale??jutro mam termin @ nie wiem czy sie pojawi sprzet w razie "W" zakupiony czeka... chyba sie nie doczekam do jutra korci mnie dzis zrobic...piersi bola zylki sie pojawily hmm nie wiem co myslec nie chce sie nakrecac bo bedzie rozczarowanie ale napiszcie czy z czyms takim sie spotkalyscie...
z białymi sutkami? szczerze mówiąc nie , a z bolacymi i żylastymi piersiami to jak najbardziej:-) możesz robic jak Cię korci ale pamiętaj, że wszystko robione przed terminem @ może byc mylne, więc niepotrzebnie się zdołujesz a potem wyjdą II
martusia ja jak mysle o mgr to mnie odrazu odrzuca;-)
lilith co kraj to jakieś tam formalności, ale chyba faktycznie najlepiej byłoby, żeby z tym spółdzielczym się udało

Ostatnia edycja:
reklama
Tez tak chcialam ale sie nie udalo juz klka dni po urodzinach,jesli jestes to raczej test wyjdzie o kazdej porze dnia nawet blada kreska najwyzaj powtorzysz trzymam kciuki,zafasolkuj i pzresyłaj fluidki;)

Do góry