Martusia85
Fanka BB :)
jestem dopiero na drugim roku... czyli jeszcze ten i następny+plus ewentualnie mgr jeszcze potem 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mgr chcesz robić?jestem dopiero na drugim roku... czyli jeszcze ten i następny+plus ewentualnie mgr jeszcze potem![]()
z białymi sutkami? szczerze mówiąc nie , a z bolacymi i żylastymi piersiami to jak najbardziej:-) możesz robic jak Cię korci ale pamiętaj, że wszystko robione przed terminem @ może byc mylne, więc niepotrzebnie się zdołujesz a potem wyjdą IIhejka laseczki
Chcialam zapytac czy spotkalyscie sie z czyms takim zeby same suty co jakis czas robily sie biale??jutro mam termin @ nie wiem czy sie pojawi sprzet w razie "W" zakupiony czeka... chyba sie nie doczekam do jutra korci mnie dzis zrobic...piersi bola zylki sie pojawily hmm nie wiem co myslec nie chce sie nakrecac bo bedzie rozczarowanie ale napiszcie czy z czyms takim sie spotkalyscie...