Wisienko a to nie będzie za wcześnie?? Wiesz, czasem lepiej iść później, niż za wcześnie by się niepotrzebnie nie stresować. Objawy pewnie dopiero się zaczną, więc jak pisałam wszystko przed Tobą. A teraz kochana nc tylko się cieszyć !! A mężowi już mówiłaś?? ;>
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Agusia dzięki.
Poziomki fajny bandziołek, sliczny i słodki mamusiu
katty umówiłam sie w sprawie prolaktyny juz wcześniej a tu niespodzianka. Po tych allegrowych testach myslalam, ze nie jestem w ciązy a przez ten wyciek, że mam wysoka prolaktynę. Więc się umówilam. Chce żeby mnie ten prowadził jest super i pracuje w szpiatlu w którym mogłabym rodzic. Ale nie wiem jak u niego będzie z L4 bo chce iśc jak najszybciej przez ta moją prace.
Poziomki fajny bandziołek, sliczny i słodki mamusiu
katty umówiłam sie w sprawie prolaktyny juz wcześniej a tu niespodzianka. Po tych allegrowych testach myslalam, ze nie jestem w ciązy a przez ten wyciek, że mam wysoka prolaktynę. Więc się umówilam. Chce żeby mnie ten prowadził jest super i pracuje w szpiatlu w którym mogłabym rodzic. Ale nie wiem jak u niego będzie z L4 bo chce iśc jak najszybciej przez ta moją prace.
Ostatnia edycja:
ja dzisiaj bylam u lekarza, od kilku dni bretwieje i boli mnie prawa reka, okazolo sie, ze mam zapalenie zyl...
bardzo boli, a lekarz na wszelki wypadek, zeby mi cylk nie wypadl dal leki w czopkach, jakos nie moge sie przelamac, by je wziac....
bardzo boli, a lekarz na wszelki wypadek, zeby mi cylk nie wypadl dal leki w czopkach, jakos nie moge sie przelamac, by je wziac....

Martusia85
katty-czopki to nic strasznego więc nie masz się czym stresować
Wisieńka
Lilith jak pisałam wyżej. wizyta umówiona była wcześniej. I mysle, ze ze wzgledu na wyciek powinnam z niej skorzystać bo jak mam za wysoka prolaktyne to trzeba ja zbic lekami żeby nie zaszkodziła dzidzi. A ja zdaje sobie sprawe, ze moze nic jeszcze nie widac. Więc raczej ide po prostu z wynikami bo skierowanie na prolaktyne juz mam.
Martusia85
jezu ale mnie jajnik boli! to raczej na owu za mocno....
Wisienko, musisz być dobrej myśli!!! Wiem, że trudno myśleć pozytywnie, jak się jest mamą Aniołka (ja z pewnością będę panikować). Na pewno będzie dobrze, zobaczysz!!!
katty, ja zaglądnęłam ;-)
Ciasto piekę, głowa mnie trochę boli
katty, ja zaglądnęłam ;-)
Ciasto piekę, głowa mnie trochę boli

reklama