reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wisienko a to nie będzie za wcześnie?? Wiesz, czasem lepiej iść później, niż za wcześnie by się niepotrzebnie nie stresować. Objawy pewnie dopiero się zaczną, więc jak pisałam wszystko przed Tobą. A teraz kochana nc tylko się cieszyć !! A mężowi już mówiłaś?? ;>

reklama
Agusia dzięki.
Poziomki fajny bandziołek, sliczny i słodki mamusiu
katty umówiłam sie w sprawie prolaktyny juz wcześniej a tu niespodzianka. Po tych allegrowych testach myslalam, ze nie jestem w ciązy a przez ten wyciek, że mam wysoka prolaktynę. Więc się umówilam. Chce żeby mnie ten prowadził jest super i pracuje w szpiatlu w którym mogłabym rodzic. Ale nie wiem jak u niego będzie z L4 bo chce iśc jak najszybciej przez ta moją prace.

Ostatnia edycja:
ja dzisiaj bylam u lekarza, od kilku dni bretwieje i boli mnie prawa reka, okazolo sie, ze mam zapalenie zyl...
bardzo boli, a lekarz na wszelki wypadek, zeby mi cylk nie wypadl dal leki w czopkach, jakos nie moge sie przelamac, by je wziac....:no:

Lilith jak pisałam wyżej. wizyta umówiona była wcześniej. I mysle, ze ze wzgledu na wyciek powinnam z niej skorzystać bo jak mam za wysoka prolaktyne to trzeba ja zbic lekami żeby nie zaszkodziła dzidzi. A ja zdaje sobie sprawe, ze moze nic jeszcze nie widac. Więc raczej ide po prostu z wynikami bo skierowanie na prolaktyne juz mam.

Wisienko, musisz być dobrej myśli!!! Wiem, że trudno myśleć pozytywnie, jak się jest mamą Aniołka (ja z pewnością będę panikować). Na pewno będzie dobrze, zobaczysz!!!
katty, ja zaglądnęłam ;-)

Ciasto piekę, głowa mnie trochę boli :baffled:

reklama
Do góry