reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hej wiesz jakoś się nie nastawiam że udało mi się więc szkoda isc i kasy ale jeśli nie dostanę w pon to we wt może pojde zobaczymy może jutro Sikacza zrobie już się nie Napalam :-) ale w głębi duszy . . . . :-) chyba jak każda co chce powiem wam tylko że już od ok tyg a czuje takie szczypanie tam na dole ale już nie myślę o tym więcej :)

dziękuje ci kochana oby to się sprawdziło choć podchodze do tego już z dystansem ostatnio obiecałam dziewczynom że już wyluzuje ale zrobie test jutro i już jak wyjdzie negat to tak pewnie jest i będę czekać na @ dzięki za wiarę we mnie znaczy w Brzuszek :-) Cmok

dziękuje ci kochana oby to się sprawdziło choć podchodze do tego już z dystansem ostatnio obiecałam dziewczynom że już wyluzuje ale zrobie test jutro i już jak wyjdzie negat to tak pewnie jest i będę czekać na @ dzięki za wiarę we mnie znaczy w Brzuszek :-) Cmok

;-) fajnie że jest ktoś kto wierzy Cmok dla wszystkich również że jesteśmy że dajemy rade i że ponosimy się na duchu ech . . . kobitki co ją bym bez WAS zrobila :-) właśnie Se Wsadzilam termometr ciekawa jestem jaką temp ostatnio było 37.4 za chwilę napisze Cmok

już po no taka jak wczoraj 37.4 zobaczymy rano :) oczy coś mnie pieką i mam straszne aż wstyd się przyznać . . . -gazy :-) i ciężko mi się załatwić wiecie co :-)

reklama
Do góry