reklama
hej wiesz jakoś się nie nastawiam że udało mi się więc szkoda isc i kasy ale jeśli nie dostanę w pon to we wt może pojde zobaczymy może jutro Sikacza zrobie już się nie Napalam :-) ale w głębi duszy . . . . :-) chyba jak każda co chce powiem wam tylko że już od ok tyg a czuje takie szczypanie tam na dole ale już nie myślę o tym więcej 
dziękuje ci kochana oby to się sprawdziło choć podchodze do tego już z dystansem ostatnio obiecałam dziewczynom że już wyluzuje ale zrobie test jutro i już jak wyjdzie negat to tak pewnie jest i będę czekać na @ dzięki za wiarę we mnie znaczy w Brzuszek :-) Cmok
dziękuje ci kochana oby to się sprawdziło choć podchodze do tego już z dystansem ostatnio obiecałam dziewczynom że już wyluzuje ale zrobie test jutro i już jak wyjdzie negat to tak pewnie jest i będę czekać na @ dzięki za wiarę we mnie znaczy w Brzuszek :-) Cmok
;-) fajnie że jest ktoś kto wierzy Cmok dla wszystkich również że jesteśmy że dajemy rade i że ponosimy się na duchu ech . . . kobitki co ją bym bez WAS zrobila :-) właśnie Se Wsadzilam termometr ciekawa jestem jaką temp ostatnio było 37.4 za chwilę napisze Cmok
zuzu, rano czekam na wynik :-)
a dla tych ktore sie nudza, swietna gierka, wciagajaca, ja juz 1,5 godz nie moge skonczyc ;-)
3BiT - BiTometr :: Gry
a dla tych ktore sie nudza, swietna gierka, wciagajaca, ja juz 1,5 godz nie moge skonczyc ;-)
3BiT - BiTometr :: Gry
reklama
Martusia85
Fanka BB :)
Nadal bola mnie jajniki-tak mocno-w poprzednim cyklu tez tak mialam wiec moze to jednak owu? Kot mi sie położył na podbrzusze i troche bol przechodzi