reklama
hmmm nie chcę zebyś się nakręcała ale miałam tak samo do dziś mam zapracia tylko gazy..... brzuch bolał mnie cycyki tyz a teraz jestem przezd niby @ 2 dni i nic zbytnio nie czuję... tylko lekko sutki jak dotkne mocniej....
Ale z tego co piszesz mogą to być objawy ciązowe... ale nie muszą.... poczekaj jeszcze jak mozesz .... dasz rade ja też świrowałam a do @ 2 dni jutro juz 1 i bach zobaczymy.... nie myśl tyle bedzie dobrze..... dzidzi wybiera najlepszą chwilkę....hehe ale kiedy... kto wie...
Ale z tego co piszesz mogą to być objawy ciązowe... ale nie muszą.... poczekaj jeszcze jak mozesz .... dasz rade ja też świrowałam a do @ 2 dni jutro juz 1 i bach zobaczymy.... nie myśl tyle bedzie dobrze..... dzidzi wybiera najlepszą chwilkę....hehe ale kiedy... kto wie...
A
Anulka198424
Gość
napisalam mezowi zeby kupil nawet dwa rozne to jutro zrobie jak @ nie bedzie...
bede trzymać &&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i fasolinkę... koniecznie bedzie dobrze muuussiiiiii ja tez warjuje i mialam dziś robić zobaczymy jaką temp masz? moze zmierz rano ja oststanio mierze nie od początku cylku ale mam wieczorem 37,4 a rano 37,1 zobaczymy jutro .... moze tez warto by bylo zobaczyćć... i życzę fasolki.........
A
Anulka198424
Gość
zuzu mi dzis wypada @ a ja nigdy mnie mialam ani boli piersi ani brzucha na @ wiec dziwie sie a piersi sa ogromne moj M sam stwierdzil jak je zobaczyl...raz humor super raz bym M zabila...tempke mialam wczoraj 37,1 a dzis 37,4...
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Czeć dziewczynki
Niestety nie jestem w stanie nadrobić zaległości,więc jeżeli byście mogły w skrócie opisać co się działo wczoraj to byla bym wdzięczna.
Widze że te temat zwierzątek,ja mam w domu mały zwierzyniec
)
Wczoraj wstawiali mi drzwi i zrobili taki sajgon że nie moge się pozbierać,ale coś za coś.
Anulka testuj po co czekać!!
Niestety nie jestem w stanie nadrobić zaległości,więc jeżeli byście mogły w skrócie opisać co się działo wczoraj to byla bym wdzięczna.
Widze że te temat zwierzątek,ja mam w domu mały zwierzyniec
Wczoraj wstawiali mi drzwi i zrobili taki sajgon że nie moge się pozbierać,ale coś za coś.
Anulka testuj po co czekać!!
A
Anulka198424
Gość
a jak nic nie wyjdzie kolejny rok do d... niedlugo bedzie dwa lata jak sie staramy i chyba po swietach jade do lekarza bo nie zniose tego
Anulka to ja bym dziś robiła testy pewnie i temp wyższa ja mam czują ze zaciązyłąś... oststanio tak pisałam Wisience.... i bach... oby i tym razem się sprawdziło....
Zyczę z całego serduszka!!!!!!!!!!!!!!! i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja mam lekko większe piersi ociężałe... ale juz brzuch mnie nie boli... i sama nie wiem ale juz nie myślę bo się tylko nakrece.... ale czekam do jutro rana z tempką......
POZIOMKI no to zyczę udanych robót domowych aż niezazdroszczę..... ale za to zazdroszczę.....brzuszka dawaj no mi tu tych fluidków i innym laskom ja juz jutro chyba zatestuje.... objawów brak niby @ ma być za 2 dni ale mam nie regularne cykle... i niby wg ostatantniego tak ma wyjsć zobaczymy...
Zyczę z całego serduszka!!!!!!!!!!!!!!! i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja mam lekko większe piersi ociężałe... ale juz brzuch mnie nie boli... i sama nie wiem ale juz nie myślę bo się tylko nakrece.... ale czekam do jutro rana z tempką......
POZIOMKI no to zyczę udanych robót domowych aż niezazdroszczę..... ale za to zazdroszczę.....brzuszka dawaj no mi tu tych fluidków i innym laskom ja juz jutro chyba zatestuje.... objawów brak niby @ ma być za 2 dni ale mam nie regularne cykle... i niby wg ostatantniego tak ma wyjsć zobaczymy...
Moje objawy były takie byłam bardzo zmęczona, na okrągło bym spałam nawet jak szłam do pracy na godź. 13:30 to wstawałam o 13:00, nic nie chciało mi się robić. Po około 2 - tyg. zrobiłam test i się oczywiście potwierdziło. Również w czasie ciąży nie mogłam wciągnąć mocno brzucha.
reklama
A
Anulka198424
Gość
a ja dzis z M zrobie bzyku bzyku i pewnie jutro @ bede miec zobaczycie...ja nie mam problemow ze spaniem tylko z zasnieciem mecze sie godz poltora zanim usne...a i ja nie mam wilgotnosci wielkiej ale z tego co pamietam poprzednim razem jak zaszlam tez jej nie mialam...
Ostatnio edytowane przez moderatora: