mi to też się nie chce robić nic.... a spać to nigdy nie odmówiła bym..... hheh ale fakt mam lenia i nic mi się nie chce i bym tylko spała ale ja tak mam heheh wiec nie mogę na to patrzeć ale strasznie juz bym chciała wiedzieć czy się udało czy nie... a jak nie to juz nie ta @ bedzie i spokój by był......
reklama
A
Anulka198424
Gość
wiecie nieraz tak siedze i sie zastanawiam czemu nam tak trudno choc bardzo pragniemy fasolki a takie co raz na imprezie wyskocza i one od razu lapia a pozniej zdarza sie ze zostawiaja dziecki zabilabym taka...a rodziny patologiczne tam to do 8ro dzieci jest a nam ciezko o jedno
juz plakac mi sie chce

kacha10
Fanka BB :)
Anulka moze Ci sie udalo. zrob jutro test i zobaczysz co i jak.temp. masz ladna.mi 2 dni przed okresem spadla.tez juz nie mam sily bo 11 miesiecy sie staramy i ciagle nic.ja zawsze przed okresem mam ochote na sex, z reguly sie kochamy a nastepnego dnia dostaje @ i kiedy okres mi sie spoznia to moj maz mowi, ze moze przeczysci moj komin.
A
Anulka198424
Gość
kacha ja najwieksza ochotke mam w @ jak nie moge hehe a na dzien dzisiejszy S moze nieistniec najwyzej sie przymusze
ja za pare miesiecy 27 to by sie przydalo juz zeby chociaz jedno zaliczyc przed 30stka uwielbiam dzieci i to mnie tak doluje ze jak sie raz udalo to stracilam je
wogole jakos ciezko mam od 23 roku zycia chlopak mi zginal w wypadku samochodowym pozniej fasolka ahhh... no i sie poryczalam:/
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kacha10
Anulka ja to mam taka schize, ze jak widze kobiete w ciazy to mam dola i przychodzi mi do glowy mysl, jak ona to zrobila sie jej sie udalo.a mi sie nie udaje i wiem kiedy mam owulke, dzialamy wtedy i nic.natury nie da sie przechytrzyc.moja znajoma byla w 1,5 letnim zwiazku, przez niecaly rok starali sie zaciazyc, ostro dzialali i nic.potem sie roztala z tym facetem i po paru miesiacach zabawila sie z gosciem z dyskoteki i za pierwszym razem z nim zaciazyla.a nie bylo jej to na reke, bo teraz samotnie wychowuje dziecko.wiec dziecko przychodzi w jak najmniej oczekiwanym momencie.
A
Anulka198424
Gość
no tak bywa znajomi 5 lat starali sie i nic lekarz powiedzial nie myslec nie planowac i co za niedlugo sie udalo druga tez chciala zajsc 2 lata lekarzy sperme na badania a w czerwcu zaszalala i sie udalo bedzie miec w lutym 2 synka..
kacha10
Anulka b. mi przykro i b. Ci wspolczuje.zycze Ci z calego serca zeby teraz Ci sie udalo i zebys byla juz szczesliwa.Nie placz kochana, moze test jutro wyjdzie pozytywny.trzymam kciuki.ja mam 28 lat a za 3 miesiace 29, wiec tez chcialabym zdazyc przed 30-stka.
Ok kochane lece do mamy zorbić jej sałatkę.... oderwę się troszki od tego wszystkiego.... choć juz siadałam i liczyłam na kalkulatorze ze jak coś to dziś by był niby 2 tydz.... heheh ale wątpie wiec juz uciekam bo świrować znów zaczynam....cmoki Dla WAS i bedzie dobrze musi byććććć!!!!!!! zajrze pewnie u mamy co tam u was bo jak nie zaglądałam 1 dzień to masa ile się naczytałam... heh
LILITH...... dawaj cynka chyba ze już się pakujesz i nie masz czasu.... to wybaczam!!! cmok
LILITH...... dawaj cynka chyba ze już się pakujesz i nie masz czasu.... to wybaczam!!! cmok
reklama
A
Anulka198424
Gość
Kacha nie dziekuje zeby nie zapeszyc jak sie nie uda biore sie za siebie jade do mojego super gina i dzialamy wtedy sie udalo moze teraz tez ...