reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
włąśnie nie mogę zdjecia wkleić.... bo mam jakąś blokade firefox i nie wiem gdzie to odznaczyć zeby mogła..... a ja kopjuje ten sam link tylko i wklejam do paska stronki i mi wyskakuje.... oki pojawiły się 2 kreski... ale druga jest jaśniutka...... jutro niby wg starego cyklu powinnam dostać @ wiec moze dlatego i mam test nordtest i on niby pokazuje 1 dzien po @ już ciąze... więc mam nadzieje że to ciąza...... boniu mąż jeszcze z pracy nie wrócił az czekam mu powiedzieć..... ciekawe jak zareaguje.......

Niewazne czy jasna czy ciemna jak jest druga to jest ciaza! :p

Zuzu wielkie gratulacje, doczekalas sie! :p (no i nie bedziesz juz marudzila :p)

kahaka nastepny cykl jest nasz :p

chyba sie udało wstawić zdjęcie

Załączniki

• Zdjęcie0069.jpg
    Zdjęcie0069.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 54
hehe no chyba już nie bede marudzić..... echhhh nie wiem nawet co ja czuje.... nie umiem tego opisać czekam z niecierpliwością na męża...... aż wróci z pracy,,,,,, teraz się porobiło bo ciekawa jestem teminu.... a w czerwcu moj brat się hajta... rodzony....... w to wyjdzie czerwiec/lipiec.....ale spoko nawet z brzuchem se potaniam!!!

Zuzu, CUDOWNIE, doczekałaś się Marudko nasza :-p Gratuluję!!!
Mononoke, no mam nadzieję, chociaż powiem Ci, że ja wczoraj miałam dołek, popłakałam sobie i mam przeczucie, że te badania wtorkowe to będzie początek zlych wiadomości i długiej drogi. Nie sądzę, żeby się udało tak szybko. Póki co

dziekuje kochane lece na dół bo maż w samochodzie jedziemy do rodziców moich na sniadanko................ i do sklepu cviekwe jak zareaguje ... cmoki bede pozniej

reklama
Zuzu wielkie gratulacje i spokojnej, zdrowej ciazy.
Anulka cos dziwna sprawa u Ciebie.moze jestes w ciazy tylko jest jeszcze malo hormonu i test tego nie wyczaja.j mam 3 znajome, u ktorych testy na poczatku nie pokazaly ciazy, testy pozytywne wyszly im dopiero po tyg. czasu a jednej po 1,5 tyg.trymam kciuki.

Do góry