reklama
włąśnie nie mogę zdjecia wkleić.... bo mam jakąś blokade firefox i nie wiem gdzie to odznaczyć zeby mogła..... a ja kopjuje ten sam link tylko i wklejam do paska stronki i mi wyskakuje.... oki pojawiły się 2 kreski... ale druga jest jaśniutka...... jutro niby wg starego cyklu powinnam dostać @ wiec moze dlatego i mam test nordtest i on niby pokazuje 1 dzien po @ już ciąze... więc mam nadzieje że to ciąza...... boniu mąż jeszcze z pracy nie wrócił az czekam mu powiedzieć..... ciekawe jak zareaguje.......
hehe no chyba już nie bede marudzić..... echhhh nie wiem nawet co ja czuje.... nie umiem tego opisać czekam z niecierpliwością na męża...... aż wróci z pracy,,,,,, teraz się porobiło bo ciekawa jestem teminu.... a w czerwcu moj brat się hajta... rodzony....... w to wyjdzie czerwiec/lipiec.....ale spoko nawet z brzuchem se potaniam!!!
A
Anulka198424
Gość
chyba sie udało wstawić zdjęcie
zuzu gratulacje chociaz tobie sie udalo
A
Anulka198424
Gość
ja tempke mam wyzsza 37,2 co o tym myslicie??
reklama
kacha10
Fanka BB :)
Zuzu wielkie gratulacje i spokojnej, zdrowej ciazy.
Anulka cos dziwna sprawa u Ciebie.moze jestes w ciazy tylko jest jeszcze malo hormonu i test tego nie wyczaja.j mam 3 znajome, u ktorych testy na poczatku nie pokazaly ciazy, testy pozytywne wyszly im dopiero po tyg. czasu a jednej po 1,5 tyg.trymam kciuki.
Anulka cos dziwna sprawa u Ciebie.moze jestes w ciazy tylko jest jeszcze malo hormonu i test tego nie wyczaja.j mam 3 znajome, u ktorych testy na poczatku nie pokazaly ciazy, testy pozytywne wyszly im dopiero po tyg. czasu a jednej po 1,5 tyg.trymam kciuki.