reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kochane moje nie wiem co sie stalo-wczoraj mialam 16d.c i wieczorem po 22 bylam na siusiu i krew-myslalam ,ze plamienie,ale nie-w nocy poszly 2 tampony:no:dzis od rana nastepny:no:zupelnie nie wiem o co chodzi:no:
krew bordowa,wiec to nie plamienie tylko normalnie @.

tego jeszcze nie bylo-po 15 dniach:szok:znowu @:eek:
ostatnią @ mialam 15 pazdziernika,biore castagnusa ktory ma mi wydlurzyc cykl a tu co?????????????????

do gina dopiero zadzwonie we wtorek,ręce mi opadly
nic sie u mnie kupy nie trzyma-niby w środe mialam owulke i co...@ przychodzi jak chce...wqrwia mnie to wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama, a może 15 października to nie była @ tylko plamienie okołowoulacyjne? Wiesz na pewno, że @?
anulka, temperaturę masz wysoko, kiedy miałaś owu, wiesz? Ja bym pewnie nie wytrzymała tygodnia i za 2 dni powtórzyła teścik. Ja rok temu jak zaszłam w ciążę, to dopiero 4 czy 5 test wyszedł mi pozytywny.

Anulka, poczekaj jeszcze kilka dni, choć najlepsza byłaby betka..

ZUZU, wielkie gratulację !! Widać u Ciebie to przeczucie faktycznie okazało się fasolka, tylko ile trzeba było czekac, by móc to potwierdzić :)

Mama, nie mam pojęcia co to.. a jak Twoja temperaturka?? spadła?? bo jak nie, to to może być takie mocne plamienie w cyklu..

owu mialam kolo 16 i przytulanki jak najbardziej byly no wlasnie ile to mozna czekac dziwne ze na tym pierwszym tescie we wtorek wyszla lekka druga kreska i znikla a teraz nic czuje sie bardzo zmeczona brzuch ustal piersi mniej bola prawa piers mam twarda,mam problem z wyproznianiem sie ahh...@ powinnam miec wczoraj ostatnia mialam 1go 10...

jeszcze wiekszy strach przed betka niz testem najbardziej boje sie ze jednak nic nie wyjdzie poczekam pare dni i sie okaze co i jak we wtorek dzwonie do swojego gina...

reklama
Do góry