reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Anulka Mi ostatnio też test wyszedł negat i już załamka była a tu po tyg robię dziś i z takim nastawieniem że na nie a tu dziś nagle patrzę o o o coś się dzieje i wyszla blada jeszcze aż tak się nie ciesze zrobie beve we wt i będę wiedziec a co do objawów to jakoś po Owu powiększyły mi się lekko piersi Sutki bolały później przestały i bolał mnie brzuch jak na @ szczególnie wieczorami i kluje czasami jajnik i tak w pochwie a temp wieczorem miałam 37.4 rano ponad 37.1do 2 lub 3 i czasami bylam rozdrażniona i nic mi się nie chciało także jeszcze u mnie mocno nie pewnie choć jest 2krechy ale poczekam na bete bo boję się że czar prysnie ale poki mam to wysyłam Fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziekuje kochana tempke mam podobna jak ty wszystko inne tez do tego bardzo mi wlosy wypadaja a jak myje zeby to dziasla krwawia jak nigdy...do tego podobno wargi ciemnieja i ja tak mam...obys miala racje jak @ nie bedzie w tym tyg jade do lekarza i ide na betke:) co siedze w domu calymi dniami nie przemeczam sie a mnie wszystko boli krzyz nogi masakra...
A w jakim odstepie robilas testy tzn chodzi mi o dni od owulki...
Moj po tescie troche smutny...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie :) zuzu Wielkie Gratulacje i szcześliwych, zdrowych 9 miesięcy :)
Ja odczuwam lekki stresik, bo zakupiłam dziś test. Jutro zamierzam go użyć, bo dziś mam termin @.

hmm powiem ci szczerze ze dokladnie nie pamietam... ale jokoś tak było wou niby miałam 19 z kalendarza a ja myślałam ze 16ty czy 17 heh i tam celowalismy... a test pierwszy zrobilam 23 i negatyw i 27tylko po południu chyba jest we forum napisane ze zatestowałam ale nie pamietam z tego wszytskiego a dziś 31 i sa II. Na dodatek wczoraj urodziny mamy a dzis brata.
MI też dziąsła krwawiły jak myłam zęby,,, wargi lekko sine ale nie az tak zeby to mocno stwierdzic kuło mnie w jajnikach i bół i w pochwie... wiec &&&&&&&&&&&&&&&&& u Ciebie mocno zeby się udało. Ja we wtorek idę na bete rano i jak odbiore wynik zobaczymy jaki to dzwonie do lekarza i się umawiam na wizytę.... tylko pewnie bede do niego dojeżdzać bo nie jest z mojego miasta.... i nie wiem czy jak on przyjezdza tu to ma te wszytskie sprzety....

Verte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zuzu do mojego dotarło jak po 2 mega wyraźnych testach robiliśmy bete i była pozytywna hahahahahaha

Kahaka zbadajcie może jeszcze armie bo może chłopaki są za leniwe??

Anulka jeżeli do wtorku nic to zrób badania

reklama
mam jeszcze jeden test to zrobie we wtorek rano i jak cos to na badania:)
to jak proby mialysmy w podobnym terminie zuzu to cos u mnie tez powinno byc wiadomo...
Jeszcze moj M mi tu wkreca ze suty mi sie powiekszyly ahhh...

Do góry