kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Gratuluje kochana w koncu sie udalo
A u mnie chyba @ przyjdzie cos czuje
A u mnie chyba @ przyjdzie cos czuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anulka Mi ostatnio też test wyszedł negat i już załamka była a tu po tyg robię dziś i z takim nastawieniem że na nie a tu dziś nagle patrzę o o o coś się dzieje i wyszla blada jeszcze aż tak się nie ciesze zrobie beve we wt i będę wiedziec a co do objawów to jakoś po Owu powiększyły mi się lekko piersi Sutki bolały później przestały i bolał mnie brzuch jak na @ szczególnie wieczorami i kluje czasami jajnik i tak w pochwie a temp wieczorem miałam 37.4 rano ponad 37.1do 2 lub 3 i czasami bylam rozdrażniona i nic mi się nie chciało także jeszcze u mnie mocno nie pewnie choć jest 2krechy ale poczekam na bete bo boję się że czar prysnie ale poki mam to wysyłam Fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~