reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja sie wykoncze zgage mam:/kurcze siedze przed kom i normalnie mam odczucie ze cos mi sie w macicy dzieje dziwne uczucie... tez was troche pomecze hehe:p
macice mam jak po ostrym seksie hehe taka obolala czy cos...

reklama
mecz nas ;-)
a mnie dzis caly dzien glowa boli, ledwo wytrzymalam na zajeciach, a wieczorem jeszcze korepetycje.... moze zgwalce R. tylko tak mi sie nie chce przez te pogode i glowe, no ale czasami trzeba sie poswiecic dla ewentualnej fasoleczki :-p

Poziomki jestem jestem:D:D nie bijjj;-( widziałam Twoj sliczny brzuszek:D:D ahhh zadroszcze;-)
Dziewczyny ja dołacze do oczekujących mialam sie nie nakrecac a juz do brzucha rozmawiam..ahh... najgorsze to jest ze nie pamietam dokladnie kiedy mialam @..chyba ze ktoras z Was pamieta;-D ale chyba to bylo 6 paxdziernika wiec dzisiaj by byl 31 dzien cyklu:D:D dziwnie sie czuje raz jakbym miala okresu dostac a raz ze nie...piersi bola z zewnetrznej strony i sutki dziwne przy dotyku...tepka podwyzszona ale ja nie mierze regularnie wiec to nie miarodajne...dwa dni temu obudzilam sie o 5 bo brzuch mnie bolal bo siusiu sie chcialo:O:O to byl szok dla mnie bo nigdy tak nie mialam chyba ze popilo sie wczesniej piwak:p a to mnie zaciekawilo...a w kolejny dzien pobudka o 5 bo zoladek do kregoslupa przyklejony:O pochlaniam wszytsko ci mi sie na drodze napotka:D teraz kawe sobie zrobilam i jakos mi nie podchodzi..wczraj caly dzien chcialo mi sie "bekac"...to mowi ta ktora sie niby nie nakreca heheh walnijcie mnie w glowe:p narazie czzekam....ide do kibelka bo jakos strasznie wilgotno i co chwile tak latam zeby sprawdzic czy @ jest czy jej nie ma...zwariowac idzie!! opamietajcie mnie:D bo nie chce znowu rozczarowania... 5 minut temu zjadlam 2 bulki i znowu jestem głodna:O:O

Ostatnia edycja:
co myslicie o tej mojej macicy??jakos czuje ze cos sie tam tworzy bo podobne odczucie mialam wczesniejszym razem jak bylam w ciazy...

Karolciak, zrób jutro rano test. A jeszcze lepiej byłoby jakbyś mogła betkę zrobić. Mam nadzieję, że to wszystko od fasolki :)

Anulka, męcz męcz, ważne by Tobie to dobrze zrobiło ;p

Katty, a więc jak Ci się owulacja przesuwa [ co czasem może się zdarzyć i nie ma się co tak przejmować, może coś na to wpływa, stres, przeziębienie etc ] to wydłuża Ci się cały cykl, czyli od skoku i tak fl będzie miała tyle co zazwyczaj a nie tyle dni ile pozostało bo taka jest stała długość cyklu :)

Witam tak jak mowilam bylo pol miasta przesłuchiwaly i beda dzwonic do wybranych ale jakie pytania juz myslalam ze o rozmiar stanika tez zapytaja.Rano mialam temp 36,8 a teraz 37,7 juz sama nie wiem pewnie i tak@ przyjdzie.Głowa mnie tez boli ale plamienia nie ma

A zamknięta czy otwarta? ;> i rozpulchniona?
Niestety co do szyjki każdy ma inaczej więc.. ale kochana, trzymam mocno za Ciebie :)

Kwiatuszqu, odpisałam na innym wątku, juz się gubie :D

reklama
Do góry