reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

mowicie juz jutro?? czy poczekac moze do poniedzialu??:> ja nie wiem ja nie chce widziec pasudnej I krechy:p dziewczyny moze wszytskie jestemy zaciazone:D:D

reklama
A zamknięta czy otwarta? ;> i rozpulchniona?
Niestety co do szyjki każdy ma inaczej więc.. ale kochana, trzymam mocno za Ciebie :)

Kwiatuszqu, odpisałam na innym wątku, juz się gubie :D

wlasnie jak to stwierdzic czy zamknieta czy otwarta??rozpulchniona chyba jest...
a ja wlasnie bede wchloaniac mizerie z ogoreczkiem i pomidorkiem plus cebulka mniam :):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolciak, mi do tego trochę brakuję bo jestem przed owulka, za jakąś godzinę idę test robić, ciekawe co pokaże. Jak się boisz jednej krechy to idz na bete, masz możliwość??

Anulka, smacznego. Otwarta, to jak masz taką jakby dziurkę większą w szyjce, zależnie od cyklu można czubek palca włożyć. W ciąży powinna być zamknięta ale nie wiem od kiedy dokładnie.. na owulację i @ się otwiera..

Karolciak-ja bym nie wytrzymała do poniedziałku ;) Ale tak jak Lilith mówi-jeśli masz możliwość to zrób betkę :)

Dziewczyny, pozdrówcie kahakę ode mnie ;)

Karolciak, mi do tego trochę brakuję bo jestem przed owulka, za jakąś godzinę idę test robić, ciekawe co pokaże. Jak się boisz jednej krechy to idz na bete, masz możliwość??

Anulka, smacznego. Otwarta, to jak masz taką jakby dziurkę większą w szyjce, zależnie od cyklu można czubek palca włożyć. W ciąży powinna być zamknięta ale nie wiem od kiedy dokładnie.. na owulację i @ się otwiera..

to mi sie mala zrobila...i ze tak powiem krutka jakas...i na koncu jest jakby wlasnei zamknieta...no ja po kapieli pomalu bede sie malowac jeszcze filmik musze obskoczyc :)dzis padam normalnie spac mi sie chce juz bym sie polozyla...i glowa boli...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochana, Ty to sobie już teraz tam nic nie sprawdzaj, to jak juz lepiej robić w dniach płodnych by wiedzieć co i jak i przed porodem, bo z tego co wiem, samemu można zauważyć, że się już szyja skraca, ale jeśli jest się we wczesnej ciązy, to lepiej nic nie kombinowac. Jeszcze niedługo i zobaczysz co gin powie, czekam niecierpliwie na wieści.

Jeszcze Poziomki, też czekam co tam po usg :)

mam jeszcze troche czasu kochane kolo 19 dopiero jedziemy ale wyszykuje sie wczesniej bo majke chcialam ogladnac...ale watpie w to zeby cos wiecej mi powiedzial jak to wczesna ciaza...
ale moze jakies specyfiki zapisze zeby bylo ok...

Jak wrócisz to od razu nam pisz co i jak, bo my tu niecierpliwe.
Poziomki miała mieć usg coś koło 16 i do teraz cisza..
No i ciekawe kiedy Kahaka się pojawi..

reklama
Do góry