Wybaczcie kochane, że nic nie napiszę a tylko wskakuję z pytaniem.. wiecie, dalej się mega tragicznie czuję
A chciałam się dowiedzieć, czy jak wyszedł mi dziś pozytywny owulacyjny, czyli dwie krechy są identyczne to owulacja od 24 do 36 godzin, tak? Więc najlepiej tulić się jutro?? Bardzo by mi to odpowiadało, bo ochote mam ogromną a sił totalnie dziś brak 
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Wybaczcie kochane, że nic nie napiszę a tylko wskakuję z pytaniem.. wiecie, dalej się mega tragicznie czujęA chciałam się dowiedzieć, czy jak wyszedł mi dziś pozytywny owulacyjny, czyli dwie krechy są identyczne to owulacja od 24 do 36 godzin, tak? Więc najlepiej tulić się jutro?? Bardzo by mi to odpowiadało, bo ochote mam ogromną a sił totalnie dziś brak
![]()
Lilith nie mam pojęcia

kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Poziomki to super ze brzusio rosnie
Ponoc tez jak w rodzinie były juz przedtem tojest wieksze prawdopodobienstwo na blizniaki a u ciebie jak były?
Lilith nie mam pojęcia![]()
jaaa poziomki ale ci sie udalooo jednojajowe heheh bedzesz musiaal ubranka podpisywac smoczk butelki hehe ja bym sie bala ze nie rozronie ich jako matka heheheh
verte to na bank ciaza uwerz mi ja jeszcze 3 dni czekam do malpy ehhh pobolewa brzuszek ale szyjka jest krotka zawsze przed malpa sie wydluza i jest miekka wiec jest szansa musze kupic termometr bedzie lepiej
ja mam jedna coreczke jakbym miala mic blizniaki ooo to bylby malyp lac zabaw heheheheh pozdrawiamwas kobetki
Poziomki - nie widziałam, że tak się mają sprawy jeśli chodzi o bliźniaki jednojajowe
a jeśli chodzi o ten test to pewnie zrobię w niedzielę albo po nd. chyba też umówię się już na wizytę do swojej gin.
Lilith - ja również nie potrafię Ci odpowiedzieć
soso- co działo się z moja szyjką nie wiem, bo nie umie tego ocenić. dla mnie najbardziej odczuwalnym objawem, że chyba coś zaskoczyło był ból podbrzusza (szybko bo juz ze 4 dni po starankach) i ściskanie żołądka z mdłościami (też jakiś tydzien po mi się zaczęło)
trzymam &&&&&&&& żeby Wam się udało
a jeśli chodzi o ten test to pewnie zrobię w niedzielę albo po nd. chyba też umówię się już na wizytę do swojej gin.
Lilith - ja również nie potrafię Ci odpowiedzieć
soso- co działo się z moja szyjką nie wiem, bo nie umie tego ocenić. dla mnie najbardziej odczuwalnym objawem, że chyba coś zaskoczyło był ból podbrzusza (szybko bo juz ze 4 dni po starankach) i ściskanie żołądka z mdłościami (też jakiś tydzien po mi się zaczęło)
trzymam &&&&&&&& żeby Wam się udało
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Poziomki to super ze brzusio rosniePonoc tez jak w rodzinie były juz przedtem tojest wieksze prawdopodobienstwo na blizniaki a u ciebie jak były?
Ale to tyczy się dwujowych
A co do bliźniaków jednojajowych to ani geny ani środki hormonalne nie mają na nie wpływu. Zdarzają się i już i tak na prawde nikt nie ma pojęcia dlaczego, bo zapłodniona komórka jajowa zamiast zmieniać się w 1 dziecko dzieli się na 2 ok 5 dni po zapłodnieniu.
Soso strach sie bać

Ostatnia edycja:
A
Anulka198424
Gość
zuzu miala wizyte po 17 tak pisala reszta wlasnie kurcze pokazywac sie!!!no i oczywiscie chwalic
A ja mam pytanie z cyklu dziwnych:-) Jak wygląda Wasz ciążowy ból piersi? Bo u mnie to nie jest taki bolący ból, tylko piersi są większe, jakby opuchnięte i tak mrowią a czasami coś mnie kłuje po bokach ale nie boli cały czas...Może to po prostu na @...Okaże się. Testuję za dwa dni!!
reklama
A
Anulka198424
Gość
A ja mam pytanie z cyklu dziwnych:-) Jak wygląda Wasz ciążowy ból piersi? Bo u mnie to nie jest taki bolący ból, tylko piersi są większe, jakby opuchnięte i tak mrowią a czasami coś mnie kłuje po bokach ale nie boli cały czas...Może to po prostu na @...Okaże się. Testuję za dwa dni!!
mi sie powiekszyly zrobily sie wieksze tez wydawaly mi sie opuchniete,i tez jaby mrowily a jak dotykalam to z boku i dolem pobolewaja...i jeszcze jak to ja mowie koraliki na nich wyczulam...