reklama
Martusia85
Fanka BB :)
ale wypryszczyło mnie strasznie a to znak na zbliżającą się małpę.... ja jej nie chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!! i całe podbrzusze boli łeeeeeeeeeee
Jestem 
Zaraz nadrobię, jak nie to jutro dopiero, ale z rana, to nie powinno być tak wiele
Mieszkanie tragedia, ale okazało się, że wyżej też jest, tylko niestety jedno sypialniane. Jednak ma ogromny salon i na upartego zdecydowaliśmy, że moglibyśmy w nim spokojnie spać, szczególnie, że córa miałaby równie wielki swój pokój. Kuchnie dopiero robią, łazienka może być. Okolica świetna i cena również
Jutro jedziemy oglądać jeszcze inne, i zdecydujemy już. Myślę, że zdecydujemy się na to 1, można by przy okazji oszczędzić trochę, wziąć krótsza umowę i później na spokojnie szukać czegoś nowego
Przytulaski już zaliczonę
więc dzień minął wspaniale 
Zaraz nadrobię, jak nie to jutro dopiero, ale z rana, to nie powinno być tak wiele
Mieszkanie tragedia, ale okazało się, że wyżej też jest, tylko niestety jedno sypialniane. Jednak ma ogromny salon i na upartego zdecydowaliśmy, że moglibyśmy w nim spokojnie spać, szczególnie, że córa miałaby równie wielki swój pokój. Kuchnie dopiero robią, łazienka może być. Okolica świetna i cena również
Jutro jedziemy oglądać jeszcze inne, i zdecydujemy już. Myślę, że zdecydujemy się na to 1, można by przy okazji oszczędzić trochę, wziąć krótsza umowę i później na spokojnie szukać czegoś nowego
Przytulaski już zaliczonę
Martusia85
Fanka BB :)
Rozczarowałyście mnie-cały wieczór prawie nikogo! no ładnie 
idę spać
idę spać
Wszystkie sie zajely bobosexmi i juz nie mialy pewnie sil pisac 
My bylismy na imieninach tatusia i tez wrocilismy pozno wiec od razu poszlismy w kime. Dzisiaj do Kosciola a potem caly dzien spedze w lozku... mam masakre gardlowo-zatokowa :/ pffff
My bylismy na imieninach tatusia i tez wrocilismy pozno wiec od razu poszlismy w kime. Dzisiaj do Kosciola a potem caly dzien spedze w lozku... mam masakre gardlowo-zatokowa :/ pffff
Witajcie ją już leze dziś 3 dzień jutro do pracy oby do środy. Maz do sklepu idzie dla mnie po ciemne pieczywo :-) mam nadzieję że będzie ok wszystko aż się boję i moja niedziela będzie nudna. Po tych lekach powiem wam że tak mnie nie kluje i dziwi mnie fakt jak mówiłam że costam mnie ciągnie że czytałam że to powiększająca się macica i więzadła a gin że nic ma nie boleć więc może on już tak zapobiegawczo Więc kobiety jak coś boli od razu do giną w środę pojde na badania krwi, moczu i pewnie zrobie badania betę czy wszystko ok czy rośnie jeszcze 3 dni oby szybko minęły :-) a WY KOCHANE JAKIE PLANY NA NIEDZIELĘ ?
A
Anulka198424
Gość
hej zuzu oby wszystko dobrze sie skonczylo ja tez sie martwie jak to u mnie bedzie czy zobacze wszystko na kolejnej wizycie itp...ahh tez mysle isc do kosciola choc nie praktykowalam ale chcialabym sie wyspowiadac i pomodlic sie za siebie i inne laseczki aby wszystko sie dobrze skonczylo:*mam nadzieje ze bozia mnie wyslucha
a plany sama nie wiem pewnie spacerek z psem i dom zobaczymy ...
a plany sama nie wiem pewnie spacerek z psem i dom zobaczymy ...
A
Anulka198424
Gość
zakulo mnie jakby z lewej pod pepkiem ale powiedzial ze nic sie nie dzieje...ty masz duphaston ja luteine to dziala na tej samej zasadzie kochana bo raz mialam to raz to...a tobie tak powiedzial zeby cie nie martwic bo pewnie wszystko ok jest ja tez sie niecierpliwie jeszcze 11 dni do wizyty tzn mam do wyboru 15 lub 18go maz chce zeby jechac 15 a ja 18 bo im pozniej tym wieksza szansa ze juz cos zobaczymy...szkoda ze cie nie przebadal bo nawet jakby zarodka nie bylo widac to chociaz powiedzial by ci o endometrium i cialku zoltym...
Ja mam tylko obawy czy bedzie echo zarodka widac...to jest najwazniejsze...
mi sie skonczyly objawy no czasem jak zakaszle to az mnie skreci...i jak biore cos z wysokiej polki to ciagnie mnie dol...i piersi brodawki mam brzydkie
Ja mam tylko obawy czy bedzie echo zarodka widac...to jest najwazniejsze...
mi sie skonczyly objawy no czasem jak zakaszle to az mnie skreci...i jak biore cos z wysokiej polki to ciagnie mnie dol...i piersi brodawki mam brzydkie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam niedzielnie:-)
Czekam na @...Tzn. oczywiście nie chcę żeby przyszła...Najlepsze jest to, że nadal objawów brak, brzuch nie boli więc sama nie wiem czego się spodziewać...
Anulka a jak pójdziesz do lekarza za te 11 dni to który to już będzie tydzień wg OM?
Czekam na @...Tzn. oczywiście nie chcę żeby przyszła...Najlepsze jest to, że nadal objawów brak, brzuch nie boli więc sama nie wiem czego się spodziewać...
Anulka a jak pójdziesz do lekarza za te 11 dni to który to już będzie tydzień wg OM?