margerita126
Fanka BB :)
kurcze tak Was czytam i widze,że bierzecie luteine mi z poprzedniej ciąży został duphaston nie wiem czy sama moge go brac
do lekarza narazie nie ide...bo sie boję
ooo . odczekam jeszcze pare chwil i pojde po 7 tyg.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze tak Was czytam i widze,że bierzecie luteine mi z poprzedniej ciąży został duphaston nie wiem czy sama moge go bracdo lekarza narazie nie ide...bo sie boję
ooo . odczekam jeszcze pare chwil i pojde po 7 tyg.
Gdzie jest karolciak??
Miała dziś testować...
wiem rozumiem tez jestem po stracie nie da sie opisac tego strachu ...staram sie o tym nie myslecanulka ja wiem,że nad podtrzymanie pisałam ,ze w czerwcu poronilam ....... u lekarza nie byłam bo to za wcześnie i tak mało co zobacze.... pojde po 7 tyg. bo ostatnia ciąza obumarła w 7 i chce przeskoczyć jakoś zeby znowu nie bylo rozczarowania na jednej wizycie biło serduszko pozniej juz nie....ja po prostu się boje.