reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kurcze tak Was czytam i widze,że bierzecie luteine mi z poprzedniej ciąży został duphaston nie wiem czy sama moge go brac :dry: do lekarza narazie nie ide...bo sie boję :no: ooo . odczekam jeszcze pare chwil i pojde po 7 tyg.

reklama
wiem wiem ze szok i sie nei mysli ja tez mimo wszystko zapomnialam w ktorym jajniku mam cialko zolte hehe chyba prawy bo cos mowil i najpierw na prawy patrzyl:)i powiem ci ze nawet czesciowo zapomnialam z tego wszystkiego co on mowil hehe

kurcze tak Was czytam i widze,że bierzecie luteine mi z poprzedniej ciąży został duphaston nie wiem czy sama moge go brac :dry: do lekarza narazie nie ide...bo sie boję :no: ooo . odczekam jeszcze pare chwil i pojde po 7 tyg.

hej margerita a jestes juz po 1 wizycie czy jeszcze nie??jesli nic sie nie dzieje to nie ma sensu brac dupka siostra moja brala w ciazy jak miala plamienia to jest na podtrzymanie i jest ok maly wlasnie skonczyl rok:)

Cześć Dziewczyny, wczoraj nie zaglądałam, bo byliśmy u znajomych, a dziś my z kolei mamy gości.
zuzu, Anulka, nie martwcie się na zapas!!!
Karolciak, melduj się!!!!!
Miłego dnia!

anulka ja wiem,że nad podtrzymanie pisałam ,ze w czerwcu poronilam ....... u lekarza nie byłam bo to za wcześnie i tak mało co zobacze.... pojde po 7 tyg. bo ostatnia ciąza obumarła w 7 i chce przeskoczyć jakoś zeby znowu nie bylo rozczarowania na jednej wizycie biło serduszko pozniej juz nie....ja po prostu się boje:dry:.

anulka ja wiem,że nad podtrzymanie pisałam ,ze w czerwcu poronilam ....... u lekarza nie byłam bo to za wcześnie i tak mało co zobacze.... pojde po 7 tyg. bo ostatnia ciąza obumarła w 7 i chce przeskoczyć jakoś zeby znowu nie bylo rozczarowania na jednej wizycie biło serduszko pozniej juz nie....ja po prostu się boje:dry:.
wiem rozumiem tez jestem po stracie nie da sie opisac tego strachu ...staram sie o tym nie myslec :) mam nadzieje ze tym razem sie uda:) ja wlasnie jablko wcinam :) ale chodze i sama nie wiem co bym zjadla:)

ja to też rano kanapki z serem zółtym i pomdorem i sałatką susi mojej mamy< ryż papryka wedlina kukurydza,ogórek kwaszony...majonez> i mnie zemdlilo --tak dziwnie sie poczułam,,,,pozniej ciachooo biszkopt z ananasem... i kremowa masa... z herbatnikiem w czekoladzie i znów jestem głodna....

reklama
ho ho ho no zuzu ladnie ladnie e to jak nie hehe jajecznica marchewka rosolek jablko i juz 2 marchewki czekaja hehe a do obiadku umyslalam sobie buraczki:)wyczytalam w gazecie ze ok 1kg powinnysmy jesc warzyw i owocow surowych bo witaminki:)wiec wcinam jak zajaczek marchewke hehe...ide sie polozyc 2 danie maz niech robi:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry