reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

gehe u mnie Maz soczki mi robi z marchewki i jabłka :) sSokowirówka chodzi u u u Troszki głośno ale co tam Maz u mnie robi wszystko bo dr kazał mi przez tydz lezec ale ide w pon do pracy na 5godz i wracam i leze a u mnie na obiadeek Mielone i buraczki gehe ale to mama podala nam dziś na obiad więc spoko buraczkami i Mielonym mogę się podzielić a i dr kazał jesc mięso czerwone on nie uznaje kurczaka a ją uwielbiam i Maz wczoraj smazyl Swierzyzne znaczy podduszał żeby to nie smażone było :-) i no sprzatał umył i klatkę itp szok tylko szkoda że w takich okolicznościach :-)

reklama
zuzu to tak jak ja buraczki a miesa to sama nie wiem powinno byc chude i drobiowe moja siorka wcinala ciagle piersi z kurczaka...tatara nie wolno wogole surowego miecha...
jakos ciezko mi bez was wytrzymac:) napraawde bb uzaleznia:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
gehe no uzależnia na bank a tym bardziej jak się leży :-) i nic nie możesz robic. Mi mowil ze żadne kurczaki tylko czerwone mięso dużo warzyw owoców mleko nabiał zíarka dyni rodzynki suszone itp ale chyba po to są zachcianki żeby dostarczyć to co fasolka chce :-) Maz właśnie robi obiadeek a mi sie spac chce i w glowie mi sie KRECI może to po Dupo :-) a może że leze i leze na polleząco

dziwne z tym miesem:) no ale sie chyba zna:) mozliwe ze po dupku tak masz i tez moze byc od kompa tez nieraz tak mam:) hehe moj tez smazy kotleciki hehe my to mamy jak w niebie no i szkoda ze tylko w taich chwilach hehe;)a jak chce go pocalowac to smierdzi mi wodka no a nawet grama alkoholu nie mial w ustach a ja ciagle czuje:)mam ochptke na przytulanka ale sie boje ze cos sie stanie wole sie powstrzymac:)

Mi gin zakazał. Teraz mówił nie wolno drażnić macicy..... ale to w moim wypadku.... zapytaj jak bedziesz... hiih. Ja jutro wg OM wkraczam 6 tc. Ale się obżarłam.... chyba musze przystopować bo nie mam zamiaru przytyć 20kg...

ja tez wedlug om 6 tc ale to chyba pozniej bylo mysle ze tydzien roznicy jest:)zobaczymy po wizycie:) troche sie obawiam tego 6 tyg bo wtedy to sie stalo w 6:( no ale coz glowa do gory musi byc dobrze ide na obiadek bo maz wola:) do pozniej:):):)a co do przytulanek nie ryzykuje wole sie powstrzymac pozniej bedzie lepiej smakowac hehe moze od razu cos drugiego sie zmasci hehe:)

Cześć dziewczyny:-D
A ja się rozchorowałam:baffled: Nie mam na nic siły
Karolciak miała testować i ktoraś jeszcze ale nie pamiętam już:confused:
BUUUUZIOLE:****

reklama
Do góry