reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Lilith juz sama nie wiem ... niby nie mysle ale dziwne ze cos takiego mi sie sni do poduszki czytalam "moje dziecko"tam nic takiego nie bylo...juz nie smuce ja wyszykowana i czekam na tel od bylego szefa bo dokumenty ma mi poprawic...a tak mi sie nie chce isc bo deszcz zaczal padac no...a ja mam parasol popsuty:/

reklama
To witaj w klubie ja tez nie moglam zasnac bo długo rano lezlam w lozku,z drugiej strony pewnie sie za duzo denerwujesz, ja tez.Nie wiem co jest grane bo wczoaj maialam 7dc ale mialam mnostwo sluzu plosdnego bolal mnie brzuch jak na owulke szyjka tak samo jak na ow to probowalismy i był wspaniały sexik :)Buziaki ale jedno inne temp wogole dziwna jakas jak na poczatku

Anulka, ale to podświadomie możesz mieć takie myśli i już :)
Kwiatuszqu, pisałam Ci wczoraj, że jeśli masz cykle 25 dniowe, to koło 10-11 dc może być owulacja a więc śluzik i bóle już sa jak najbardziej na miejscu :)

Ja już wróciłam, coś mnie lekko zaczyna mdlić, ale nie wymiotuję. Zaraz zadzwonie do gina spytać sie o wszytsko co zapomniałam podczas wizyty.... heheh i co z duphastonem bo w niedzielkę mi sie skończy a on u mnie w mieście dopiero za tydz wiec nie wiem... i co z usg kiedy itp.. chyba se spiszę wszytsko na kartce.... zeby juz nic nie zapomniec... pozdrawiam... ale mi nie dobrze.... chyba faktycznie zaczełam 6 tydz...

Lilith-wczoraj test robiłam z pierwszego siku-a popołudniu nie robiłam...

Ja spać w nocy nie mogę tzn zasnąć-godzinę, półtorej leżę i się wiercę a potem rano śpię do 10-takie błędne koło...

Zuzu ale Ty masz za niski progesteron czy jak??
I lepsza lutka jak już musisz brać :)

Dał mi dupha bo miałam przykyrczoną macicę.... i na utrzymanie. Pytał się czy mam mdłości a ja że nie wiec przypisał mi dupha 2 razy dziennie. Przed chwilką dzwoniłam i mowilam mu o becie 2.10 miałam 428 a 10.10 juz 6036. Kazał mi teraz brać 1 tabletkę dupha dziennie i w pt za tydz wizyta i na usg się umówimy. Mówiłam mu tez o wynikach krwi i moczu i wr wiec powiedział ze spokojnie wszytsko wskazuje ze ok zebym sie nie martwiła. AA i mówie ze czuje nie wiem czy jajniki czy czy cośtam a on teraz ze to więzadłą mogą być a jak beta tak łądnie urosłą to wszystko bedzie dobrze. Więc jestem już podbudowana i się cieszę inaczej patrze na to wszytsko. Już sie nie mogę doczekać na wizytę zeby umówić się na usg... ech... a propo luteiny i dopha to czytalam ze doph jest lepszy... i jakoś bardziej mu ufam ze to nie to samo niby oba na progesteronie itp... ale juz nie wiem nic na ten temat, wiem ze luteina tańsza... ale... ech...

Cześć dziewczynki!
Właśnie przywieźli nam narożnik Kolor ma piękny, taki jak sobie wymyśliłam. Wieczorem zrobię fotkę, to wam pokażę, bo na razie jest w 3 częściach.
Anulka, przykre są takie sny, ale to dlatego, że się zamartwiasz...Staraj się nie przejmować nimi, śni Ci się to, czego najbardziej się boisz. Mnie dziś się śniło, że byłam z klasą na wycieczce (6 grudnia jedziemy) i całą klasę zgubiłam w Warszawie...
Martusia, a może jak TY masz teraz tego śluzu tyle, to dopiero owulacja jest?

My wczoraj założylismy na ściany kinkiety (pięknie:-)) i powiesiliśmy karnisz w salonie. Jeszcze w małym pokoju zostało powiesić. Idę dziś na poszukiwanie firanek.
I odkurzacz nam się popsuł wczoraj :wściekła/y: nowy, Zelmer, dziwne.

A mój ma dziś to badanie plemników, ja się chyba gorzej denerwuję niz on...:sorry2:

reklama
Do góry