reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kahaka, pochwal się później :) Mój dopiero przyjedzie za jakieś 2 tygodnie i do tego nadal czekam na tv bo wczoraj spałam jak przywieźli.. ;(

Stresa mam strasznego.. sama nie wiem dlaczego i nie wiem jak się go pozbyć..

trzymam kciuki za badania, rozumiem, że się denerwujesz :D

reklama
kahaka-też tak pomyślałam, że to może dopiero owu... kto wie-ostatnio te cykle to co jeden to inny... choć ostatni miałam jak zawsze 28 dni... Dlatego od następnego cyklu zacznę mierzyć temp to może coś będę wiedzieć...

hej ja juz wrocilam moze macie racje zeby sie nei zamartwiac ale powiem wam ze nie mysle o zlych rzeczach to nie wiem czemu takie sny ...jestem zadowolona bo chociaz zalatwilam urzad:)tyle pokoju:)

Anulko, nie musisz o tym myśleć świadomie, bo to podświadomość właśnie takie figle Ci płata :)

Martusia a po śluzie nie poznasz?? jak biały to nie owulka a jak przejrzysty to tak :)

To przejrzysty występuję tez na od kilku godzin do max 2 dni przed @.. ale nas to akurat nie interesuje, bo Twoja @ ma zakaz przyjścia :D

Ale może to faktycznie owu dopiero skoro testy nie wychodzą... Ech to takie skomplikowane... ;) a niektóre laski raz się puszcza i akurat mają dni płodne i akurat są w ciąży...

Dokładnie tak jest.. nie chcesz to masz, chcesz to nie.. A testu owulacyjnego w domu nie masz?? Może to i głupie ale zmierz sobie jutro rano tempke, jak będzie dość niska to może faktycznie płodne a jak wyższa to fl.. sprawdzić zawsze warto, choć wiem, że to będzie mało wiarygodne..

reklama
Do góry