reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam, trochę Was podczytałam ale nie dam rady przerobić tylu stron:szok: Chciałabym żebyście albo mnie upewniły, że coś się dzieje albo uszczypnęły i powiedziały, że sobie wmawiam:-) 3 listopada zaraz po okresie był stosunek niezabezpieczony i do końca - dwa tygodnie po odstawieniu tabletek. Od poniedziałku lekko pobolewa mnie podbrzusze - wczoraj cały dzień, dzisiaj pojedyncze ukłucia, w pon i wt rano miałam śluz z minimalną ilością krwi - teraz niby czuję "mokro" ale na wkładce nic:confused: od wczoraj wieczora mam momenty, że nagle mam pełno śliny w ustach i lekko metaliczny posmak. W pon swędziały mnie piersi - dzisiaj cisza.
Czy te wszystkie "objawy" można sobie aż tak wmówić? (oprócz śluzu) czy faktycznie się coś dzieje i czy to może być przez odstawienie tabletek? Pozdrawiam

reklama
Hej Dziewczęta!
Zerknęłam na ten wątek, bo potrzebuję się Was wypytać. Oczywiście - o objawy ciążowe :-)
Jestem w 25/26dc (poślizg jednodniowy, bo nie wiem, czy plamienie wieczorne już zaliczać do @ która się pojawiła dzień później, czy nie... :dry: ). Generalnie na około 10 dni przed @ pojawiają mi się pierwsze oznaki PMS, czyli zdenerwowanie, później powoli dochodzi do tego okropny ból krzyża, na 2-3 dni przed @ jeszcze bóle podbrzusza... Jednak w tym cyklu nie mam żadnych objawów na @. Dodatkowo (czego nigdy nie miałam) zaczęły mnie dzisiaj bolec sutki, same piersi natomiast się powiększyły, ale nie bolą wcale (przed @ dają do wiwatu), ich wygląd ogólny się nie zmienił, tylko te sutki bolą i troche inny kształt mają... Tempka utrzymuje się na poziomie 36,8-36,9, przed owulką "standardowo" wynosi 36,4. No i gęsty, mlecznobiały, nieciągnący się śluz w dość dużej ilości (wodospad to nie jest, ale wkładka musi być ;-) ). Dodatkowo biegam też częściej siusiu i mocz ma taki "ostry" kolor... Jak myślicie, czy to mogą być oznaki na Fasolkę, czy raczej na @?...

Kobietki a co powiecie o moich "objawach"? Dodam, że ostatnio częściej boli mnie głowa i kręgosłup w części lędźwiowej. No i może jestem szybciej senna wieczorem.

Kochane nie wiem co wam napisac bo my to juz tu wszystkie objawy miałysmy:)poprostu albo zatestujcie albo poczekajcie do terminu spodziewanej@ Kobiety takie jak my widza wszystkie objawy a wiec czekajcie w niepewnosci razem z nami oczekujacymi oby sie udało wam szybko zafasolkowac i witamy na bb

Masz rację:tak: ale wiesz jak to jest kiedy się chce żeby to było TO. Pozdrawiam i mam nadzieję, że zajrze tu z dobrą wiadomością za jakiś czas:-)

hej no wlasnie ja dzis ogladalam na polsacie dlaczego ja i byla klienta co miala corke juz z dzieckiem i byla w ciazy z drugim test pokazal pozytyw i kul ja brzuch pojechali do lekarza a lekarka ze nie ma ciazy i dziewczyny bardzo pragnace dziecka potrafia wmowic organizmowi ze ciaza jest i organizm tak pokazuje mdlosci miesiaczki brak ona nie miala 2 miechy i ciazy nie bylo czaicie...teraz sie o siebie boje hehe czy czasem sobie nie wmowilam:)

reklama
anulka, przestan biadolic, bo cie w posladek kopne, albo w lydke, dla dobra fasoleczki, jak bedziesz takie bzury ogladala i sobie wkrety robila na bank nie pomozesz fasoleczce:wściekła/y: wrrrrrrr co za baba:-p

Do góry