reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Cześć:) Dawno tu nie zaglądałam. Ale byłam ostatnio u gina i powiedział, że idzie ku dobremu i tabletki zaczęły działać:) No i 13-14 mamy działać:) A 28 mam zrobic beta hcg. Tylko chyba za bardzo się nakręcam na to wszystko i boję się że będzie rozczarowanie przez to.

katty to nie wkrecanie tylko opowiadalam o tym co bylo hehe to prawdziwe historie a ze pomyslalam o sobie to jakos tak hehe;)
Martus ta betka nie byla wielka przeciez wiecie no a za 10 dni okaze sie naprawde co i jak:p

Martus napewno sie uda zycze zebys zostala sierpnioweczka :):):) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla ciebie i innych dziewczyn ;)pomozemy wam z zuzu hehe

Martuś szkooooda:-( ale następny cykl bedzie Twój!!!&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cze Laski własnie zjadłam ,śniadanko i mam trochu siły żeby coś napisać:-D

Anulka żeby uroić sobie ciążę trzeba na prawde się postarać a my się tu na wzajem stuuuudzimy:tak:
Zajmij myśli czymś pożytecznym!!!

Cześć dziewczynki!
Martusia, przykro mi.

Mój wczoraj miał badanie nasienia, jakoś to przeżył, hehe. Wyniki będziemy mieć w czwartek,.

Zaraz będziemy mieć gości więc znikam. Miłego dnia Kochane!

reklama
A ja muszę sie wziąść za porządki..... Dleikatne.... Bo nie mogę sie przemęczać... Hihi takżę zmywarkę nastawię i kurze i podłogi a łazienkę męzowi zostawię. Hehe jakoś mi się dziś kreci w głowie... I czasami mdło mi ale coś ostatnio tez nie mogę patrzęć na jedzenie.... Mało jem własnie.... I się lekko zmuszam, właśnie se grzeje zupkę wiosenna,,, a wy jakie plany?? Na sobotę prócz sprzątania?

Do góry