Słuchajcie a ja gdzieś czytałam ze pleminki dojrzewają ok 1,5 mc i jest ich zapsas tylko o mocną armie chodzi zeby bylo ich podczas wsytrzału wiecej.... Hihiii a nie to ze będą niedojrzałe... Przynajmniej u mnie tak bylo sex codziennie raz czy dwa razy sie zdarzyło ze co 2gi bo mąż był pod wpływem alco... ;-). Więc nie patrzeć na owu czy nie tylko do dzieła bo czasami sie przegapi owu i lipka... I sa rozczarowania a tak wiemy ze robilismy co w naszej mocy wiec powodzonka kochane i 3mam mocno &&&&&&&&&&& i wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
reklama
Martusia85
Fanka BB :)
katty-a z jakiej strony/programu to wykres? Bo ja też muszę sobie gdzieś prowadzić-a w moim kalendarzyku przy temp. jest tylko jedno miejsce po przecinku-a mój termometr jest bardziej dokładny-ma 2
Martusia, załóż sobie konto na 28dni, jak chcesz mierzyć temp. Pierwszy m-c jest za darmo. Pomożemy Ci z LILITH i katty w interpretacji 
kacha, od wczoraj masz wyższe temperatury. Ale to nie znaczy, że owu była 11.11, katty, bajki opowiada
a śluz nie jest konieczny, wystarczy, że jest przy szyjce. Ja też raz w ten sposób przegapiłam owu, bo zwykle miałam w okolicach 17-18dc, a raz zdarzyła mi się ok. 12 dc. Owu może być między 4 dni przed pierwszą wyższą do nawet 3 dnia wyższych, a plemniki przecież ze 2 dni przeżyją u Ciebie, więc może nie wszystko stracone. A może owu przed Tobą? Więc do roboty! ;-)
katty, SPOKóJ!!!!!!!

kacha, od wczoraj masz wyższe temperatury. Ale to nie znaczy, że owu była 11.11, katty, bajki opowiada

katty, SPOKóJ!!!!!!!
Martusia85
Założyłam-już tam kiedyś miałam na miesiąc więc miałam problem z wybraniem nowego loginu 
Martusia85
Mam benenati85 
Martusia85
Ciąży nie ma, ale mdli mnie nadal
Co tu tak dziś pusto? Ja samotna-czekam aż mój wróci z Warszawy....
Co tu tak dziś pusto? Ja samotna-czekam aż mój wróci z Warszawy....
reklama
kacha10
Kahaka dzieki za rady.jestes w tym dobra.jajniki dalej mnie bola a podbrzusze nawet dzis chwile bolalo jak na okres.dziwna sytuacja.bzyknelismy sie dzis i na tym koniec bo ptasiek ma obtarcia i m nie bedzie w stanie jutro sie bzyknac.a jak tam u Ciebie?