reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hey dziewczyny. widze ze nie tylko ja jestem taka niecierpliwa co do testowania. do dnia dzisiejszego jakos udalo mi sie wytrzymac ale tak mysle ze gdyby dzisiaj nie byla sobota, juz dawno pobieglabym po test ;)

Ewika, widzę, że u Ciebie też końcówka cyklu. Ja właśnie cieszę się, że dziś sobota, bo tak to pewnie poszłabym po test (a mi się nie chce) i zaraz zrobiła, a to jeszcze za wcześnie.
Agusia, ja też mam wizytę 14 grudnia :-D a Ty wiesz na pewno, że miałaś owu? Bo może znowu masz jakiś dziwny cykl (oby nie) i może owu nie było nawet jeszcze?

Ewika, ja też żadnych objawów! Tak jak w tamtym cyklu bardzo bolały mnie piersi, tak teraz nic! Podbrzusze mnie pobolewa, jajnik prawy kłuje i tyle.
Agusia, to może dopiero teraz masz owu, skoro śluzu tyle!

no to dokładnie tak jak mnie.. ciekawe. Jeszcze 2 dni i sie okaże, bo jak ma być @ to przyjdzie we wtorek rano punktualnie jak w zegarku.. wstretna @ ;P

Agusia-a może dopiero masz owu? A u mnie dziś bardzo wysoka temp czyli owu tak? A u nas teść wczoraj nocował więc bez boboseksu było.... ale dziś trzeba nadrobić.... ;)

A bateria jakaś kijowa-po jednym użyciu już pokazuje, że pusta... muszę znowu kupić-teraz firmową... Bo ta byle jaka-nie mieli akurat żadnej firmowej...

Ewika-widzę, że my prawie sąsiadki-ja Warmia, ty Mazury :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry