reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mam pytanie do dziewczyn zaciążonych :-)
Czy bolą Was piersi? A ważniejsze, czy bolały przed zrobieniem testu?
Mnie nie bolą nic a nic, co trochę dziwne, bo w poprzednich cyklach nieciążowych bolały dosyć znacznie po owulacji.
No i znowu się nakręcam :crazy:

kahaka mam nadzieję, ze jutro nie spadnie jeszcze bardziej tempka:tak: U mnie z piersiami było tak, że jeszcze przed testem zrobiły sie takie pełniejsze ale nie bolały, juz po teście sutki zrobiły się mega wrażliwe, a tak na maksa zaczęły boleć ok 6-7 tyg i bolą do teraz.
dziewczyny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla was i mega kciukasy:-)
martusia ja stawiam na prezenty praktyczne, pampersy czy jakieś kosmetyki to co mama i tak będzie musiała kupić a idą tego takie ilości, ze zawsze się przyda albo bardzo ładne ubranko wiesz takie co rodzice nie kupią bo wybiorą praktyczne np. super śliczna sukieneczka itp:-)

Fałszywy alarm się okazało i koleżanka jeszcze w domu ;)
Kahaka-chyba masz rację-kupię nowy termometr.... [ale baterię też ;) bo ten ma dwa miejsca po przecinku więc szkoda mi się go pozbyć] Trzymam kciuki za Ciebie.... U nas wczoraj z bobosexów nici bo byliśmy na imieninach, wróciliśmy po 1 i mąż zastrajkował-zmęczony był.... a tu owu pełną parą była... ;/ raz przed był seks-więc jeśli mam zaciążyć to zaciążę tym jednym razem ;)

Kahaka ja przeważnie mam optymistyczne podejście do każdej sytuacji życiowej. Może dlatego że jak miałam 15 lat to zmarła mi mama i cały dom był na mojej głowie. Bardzo wtedy dorosłam i zrozumiałam wiele spraw. Musimy się wspierać raz ja Was, a potem na odwrót:-) innego wyjścia nie ma.

reklama
Witam panienki moje w koncu do was dotarłam mam w koncu naprawionego kompa:)Cały czas trzymam za was kciuki.U mnie @ powinna przyjsc dopiero w sr czyli 1 a wczoraj miałam plamienie a dzis nic.Zdarzało to sie juz ale najwyzej dzien przed a nie tak wczesnie chociaz czuje ze nici z tego

Do góry