reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja sie witam i zegnam ;-)
padam na twarz, bo w nocy tylko 2 godz. spalam, bo sie na zajecia szykowalam i niedawno dopiero z wawy wrocilam .

jeszcze tylko r. przelece i lulu :*

stesknilam sie za Wami, ostatnio na chroniczny brak czasu cierpie...

kahaka czekam na poranne mierzenie, juz zaciskam kciuki
Twoje zdrowie :-p

reklama
Mam pytanie do dziewczyn zaciążonych :-)
Czy bolą Was piersi? A ważniejsze, czy bolały przed zrobieniem testu?
Mnie nie bolą nic a nic, co trochę dziwne, bo w poprzednich cyklach nieciążowych bolały dosyć znacznie po owulacji.
No i znowu się nakręcam :crazy:

Kahaka ja moge powiedziec ze piersi od samego poczatku mnie bolaly i nadal sie tak utrzymuja lekkie dotkniecie i jest masakra...wspomne ze nigdy nie mialam bolesnosci podczas czy na @... macice tez czulam jakbym miala spuchnieta...

Laseczki na noc wysylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~oby sie przydaly:)

Kahaka, bardzo mi przykro :(
Ja mialam nie mierzyć w tym cyklu temperatury.. dziś znowu nie zmierzona i sama nie wiem co robić.. i tak się nie staramy.. plamienia miałam aż do 8 dc.. czy tam 7, nawet nie wiem.. gdyby nie ff to bym nie widziała który dzień cyklu :d Ten tu suwaczkowy jest zły :) No ale skoro starań nie ma, to na co mi to.. jedynym plusem jest to, że spadek oznacza @, więc nic mnie nagle na mieście nie zaskoczy :D

A c tam u Was?? Trochę mnie nie bylo.. ktoś zobaczył II kreseczki?? ;>

reklama
Do góry