reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
u nas tez zasypalo.zaraz sie zbieram do sklepu.dzis mam wolne ale wzielam sie za porzadki swiateczne i troche sie zmachalam.

Czesc dziewczynki.
Widze ze nienajlepsze wiesci .... kahaka ale pomysl, ze niedlugo bedziesz miala wyniki hormonow i bedzie wszystko jasne... nie martw sie kochana:*
Agusia, uszka do gory Wam sie tez uda! :p

Ja po weekendzie jestem padnieta... nie dosc ze mamy 12h wykladow non stop to ostatni wyklad facet przedluzyl o pol godziny prawie! no myslalam ze go zamorduje... a jeszcze wracaja mi zatoki, chyba przez zime bede z katarem non stop chodzila:/ do laryngologa juz nie ide, wydalam ponad 400zl i nic, niech sie ugryzie :/ pfffff. Czekam na @ ... najwczesniej powinna byc jutro, najpozniej za tydzien. Na fasolke nie licze bo mielismy lekka abstynencje ostatnio wiec nastepny miesiac bedziemy sie dopiero starac.

Mononoke jestem dobrej myśli. Nie tym razem to następnym aż do skutku:-). Jestem cierpliwa i uparta jak mi na czymś lub Kimś zależy:-).

U mnie cały czas pada i są zawieruchy. Ledwo do domu weszłam, bo drzwi zasypało:szok:

monooke współczuje serdecznie, nie ma jak ostatni wykład po tylu godzinach i to jeszcze przedłużony:szok: ja mam w ten weekend zjazd i to jeszcze kolosa i egzamin z maty:szok:ale jakoś będzie:-) załatwiłam sobie od dziekana zwolnienie z obowiązkowego uscenicznia w zajęciach:-D a jak pisanie pracy idzie?
agusia ja też 14 grudnia mam wizytę u ginia:-)to się wymienimy wrażeniami:-)

kamia, ja też mam 14 grudnia gina.
kacha10, rzeczywiście jakoś nam pod górkę :crazy: frustrujące to bardzo, ja sobie robiłam wielkie nadzieje na ten listopad...ja 14 gru ide gina, rok temu 14 grudnia trafiłam do szpitala z poronieniem. Mam nadzieję, że tym razem wieści będą bardziej optymistyczne.....
Mononoke witaj kochana!

reklama
ja miałam w 13 tyg robione dopochwowo, pięknie już było wszystko widać, lekarz nawet męża na nie zawołał z poczekalni, kilka dni temu dałam posta ze zdjęciami z tego usg więc możesz sobie zobaczyć jak ładnie wtedy dzidzię widać:-) za dodoatkową opłata lekarz pomierzył wtedy dzidziusiowi przezierność karkową dzięki czemu wykluczył zespól Downa, sprawdził tez serduszko czy wszystko jest ok, oczywiście było obowiązkowe słuchanie serduszka;-) ja juz drugi raz słuchałam (piewrszy w 9 tyg) ale mąż pierwszy wiec miał fajną minę;-)
kahaka no to będziemy miały o czym pisać 15;-)
edit: tu masz posta z tymi zdjęciami:-)
a ja wam się pochwalę trochę starym zdjęciem mojego maleństwa:-) około 13tygodnia:-)Zobacz załącznik 303646Zobacz załącznik 303648

Ostatnia edycja:
Do góry