reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
No to we 3 będziemy opisywać relacje u lekarza
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
ha to tak jak mi
wydawałoby się, że siedząc w domu to powinno mi to iśc jak z płatka, a jeszcze trudniej się do tego zabrać niż jak chodziłam do pracy
a do tego moja promotorka zażyczyła sobie całą pracę do końca stycznia
moja mama juz się dopatrzyła, że nosek do tatusia podobny ma:-)
no trzymajcie kciuki żeby tego 14 dzidzia pochwaliła się co tam między nóżkami ma;-)bo ja juz z ciekawości umieram:-)

moja mama juz się dopatrzyła, że nosek do tatusia podobny ma:-)
no trzymajcie kciuki żeby tego 14 dzidzia pochwaliła się co tam między nóżkami ma;-)bo ja juz z ciekawości umieram:-)
Martusia85
Kamia-trzymamy kciuki za ujawnienie się twojej dzidzi 
A gdzie pracujesz? [tzn wiem, że teraz w domu siedzie, ale gdzie wcześniej]
A gdzie pracujesz? [tzn wiem, że teraz w domu siedzie, ale gdzie wcześniej]
blondplatyna
Kamia maleństwo śliczne, ja też tak chcę. Mam nadzieję, że cosik w czwartek zobaczymy.
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
masz takie:-) a nawet jeszcze śliczniejsze dla Ciebie bo twoje i twojego kochanego:-) jeśli tylko się da to weź męża aw czwartek do ginia, mój był zachwycony całym usg:-) takie przyjemności warto we dwójkę przeżywać:-)koniecznie po wizycie pochwal się zdjęciami:-)
mnie strasznie śmieszy ten duży brzuchol dzidzi:-) jakby była na maksa objedzona:-)
ja pracuje/pracowałam w biurze rachunkowym, fajna praca ale na maksa stresująca więć naprawde sobie chwalę, że mam od niej teraz luz:-)
mnie strasznie śmieszy ten duży brzuchol dzidzi:-) jakby była na maksa objedzona:-)
ja pracuje/pracowałam w biurze rachunkowym, fajna praca ale na maksa stresująca więć naprawde sobie chwalę, że mam od niej teraz luz:-)
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
:-) dziewczyny ja padnę:-) mój mąż, który twierdzi,że chciałby synka kupił lampę do pokoju maluszka:Zobacz załącznik 304801
chyba jednak nastawia się na córę:-)
chyba jednak nastawia się na córę:-)
kwiatuszekq20
Śliczne usg dzidzia duzo je bo musi byc silna zeby kopac mamusie
reklama
Martusia85
Kasiu-jeszcze nie-w tym cyklu to i tak nic nie zmieni-bo przecież nie mogę porównać wyników jednych z drugimi...