reklama
Martusia85
Fanka BB :)
Przyjaciółka urodziła 10 minut temu, kurcze ale się namęczyła... wczoraj o 23 była w szpitalu, z 3 cm rozwarciem... urodziła prawie o 15... 16 godzin...
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
i kogo witamy na świecie?:-) to ta o której pisałaś że jej raz synek a raz córeczka wychodziła?:-)
kahaka ale się cieszę, ze jeszcze jest nadzieja:-) do czawrtku nie puszczam kciukasów:-)
kahaka ale się cieszę, ze jeszcze jest nadzieja:-) do czawrtku nie puszczam kciukasów:-)
Martusia85
Ostatnia prognoza się sprawdziła: Zofia 3,4kg, urodzona o 14.30 Kurcze rozpłakałam się jak mi napisała
Zazdroszczę jej bardzo tego cudu...
Agusia8426
Kahaka trzymam bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
Ja nadal nie mam @, a objawy bez zmian;-). A co do testu to u mnie nawet po paru godzinach cienia drugiej kreski nie było.
Ja nadal nie mam @, a objawy bez zmian;-). A co do testu to u mnie nawet po paru godzinach cienia drugiej kreski nie było.
Martusia85
Agusia-a czemu nie powtórzysz testu tylko czekasz do 14 grudnia?
Agusia8426
Martusia w sumie nie wiem. Jest obawa że będzie I kreska:-(.
Zastanawia mnie jedna rzecz brałam lutkę i lekarz powiedział że ona wywoła i wyreguluje @, a tu tylko wywołała. Co o tym myślicie?
Zastanawia mnie jedna rzecz brałam lutkę i lekarz powiedział że ona wywoła i wyreguluje @, a tu tylko wywołała. Co o tym myślicie?
Agusia, ja brałam luteinę przez kilka m-cy. Ona Ci wyreguluje @, jeżeli będziesz ją brać np. od 16 dc zawsze, to wtedy po 10-12 dniach brania przyjdzie @, ALE jeśli będziesz brać w ten sposób, to możesz sobie zablokować owu, bo luteina to progesteron.
Ja brałam luteinę dopiero po owu, a że mierzę temp, to wiedziałam kiedy zacząć, więc moje cykle dalej są różnej długości, ale przynajmniej mam owu i mam ładną fazę lutealną. Chociaż moja gin kazała mi brać od 16 dc, to nie posłuchałam.
Ja brałam luteinę dopiero po owu, a że mierzę temp, to wiedziałam kiedy zacząć, więc moje cykle dalej są różnej długości, ale przynajmniej mam owu i mam ładną fazę lutealną. Chociaż moja gin kazała mi brać od 16 dc, to nie posłuchałam.
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
martusia no to twoja przyjaciółka musi być szcześliwa:-) też jej zazdroszcze, ze ma to już za sobą:-)
reklama
Agusia, jak jesteś na lutce, i wziełaś prawidłowo, jak pisze Kahaka, to @ powinna wywołać, lub podtrzymywać ciąże, jak jest problem z progesteronem. Skoro do teraz prawidłowo wzięta lutka, nie wywołała @ zrób test.
Martusia, gratulację
Martusia, gratulację