reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kwiatuszqu, Ty dalej bez suwaczka :D
Który masz dzień cyklu??

Kahaka, dokładnie, jak za dwa dni będzie podobna tempka to wtedy dopiero testuj, teraz się wstrzymaj :)

reklama
Przyjaciółka urodziła 10 minut temu, kurcze ale się namęczyła... wczoraj o 23 była w szpitalu, z 3 cm rozwarciem... urodziła prawie o 15... 16 godzin...

i kogo witamy na świecie?:-) to ta o której pisałaś że jej raz synek a raz córeczka wychodziła?:-)
kahaka ale się cieszę, ze jeszcze jest nadzieja:-) do czawrtku nie puszczam kciukasów:-)

Kahaka trzymam bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
Ja nadal nie mam @, a objawy bez zmian;-). A co do testu to u mnie nawet po paru godzinach cienia drugiej kreski nie było.

Martusia w sumie nie wiem. Jest obawa że będzie I kreska:-(.
Zastanawia mnie jedna rzecz brałam lutkę i lekarz powiedział że ona wywoła i wyreguluje @, a tu tylko wywołała. Co o tym myślicie?

Agusia, ja brałam luteinę przez kilka m-cy. Ona Ci wyreguluje @, jeżeli będziesz ją brać np. od 16 dc zawsze, to wtedy po 10-12 dniach brania przyjdzie @, ALE jeśli będziesz brać w ten sposób, to możesz sobie zablokować owu, bo luteina to progesteron.
Ja brałam luteinę dopiero po owu, a że mierzę temp, to wiedziałam kiedy zacząć, więc moje cykle dalej są różnej długości, ale przynajmniej mam owu i mam ładną fazę lutealną. Chociaż moja gin kazała mi brać od 16 dc, to nie posłuchałam.

reklama
Agusia, jak jesteś na lutce, i wziełaś prawidłowo, jak pisze Kahaka, to @ powinna wywołać, lub podtrzymywać ciąże, jak jest problem z progesteronem. Skoro do teraz prawidłowo wzięta lutka, nie wywołała @ zrób test.

Martusia, gratulację :)

Do góry