reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No nareszcie-martwiłam się, że zostałam tu sama ;)

Lilith-jakaś początkująca modelka [a raczej dopiero chce zostać modelką], ma jej sesje robić... [jest fotografem]

Ale się zdenerwowałam właśnie :wściekła/y: 22 listopada zamówiłam na allegro suszarkę do włosów (na prezent dla mamy). Mieli napisane, że czas realizacji do 3 dni roboczych. Długo nie przychodziła więc napisałam do sprzedawcy maila z prośba o wyjaśnienie, nie dostałam odpowiedzi, więc napisałam jeszcze 2 razy - zero odzewu. Suszarka przyszła dziś, po 2 tygodniach, ale wystawiłam mu negatywny komentarz na allegro, to on wiecie co zrobił??? Wystawił negatywa i napisał "Niestety bardzo niewyrozumiały klient woli otrzymywać maile niż towar. Fakt opóźnienie było jest ono spowodowane wzrostem zamówień przedświątecznych. Ogólnie nie polecam" :no::wściekła/y: No normalnie ciśnienie mi skoczyło!!! Zachował się jak cham i zwala na mnie, że go zadręczam mailami, a odpisac to nie łaska! No żesz k****.

Kahaka też tak kiedyś miałam.... facet chciał mnie oszukać na ponad 1000zł-więc zrezygnowałam z zakupu, wystawiłam negatywa... A on mi wystawił też negatyw i napisał parę słów m.in "nie polecam tej kur*y" A dodam ze ja byłam całkiem uprzejma dla niego....

Modelka odwołała spotkanie-o jak mi przykro hehe :-D

reklama
kwiatuszku, chętnie to zrobię, bo mnie zdenerwował...Ja do niego zwyczajne maile pisałam, a ten tak sie zachowuje. Powiedz mi, jak to zgłosić?

Do góry