reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Martusia, no to dobrze ;]

Kahaka, szczerze współczuje.. człowiek od razu płaci, czeka a tu jakiś cymbał się trafi.. Mam nadzieje, że uda Ci się tą sprawe wyjaśnić. I nie denerwuj się tak!

A ja wczoraj chyba w końcu owulacyjna byłam i co.. tak poszliśmy na luz, że się nawet nie poprzytulaliśmy :d i o dziwo pierwszy raz chyba z winy męża bo mi zasypiać zaczął to ja foch :d
Przynajmniej nie będę się nakręcac w żaden możliwy sposób :)

Hej Babole Kochane :-) współczuje Kahaka mam nadzieje że uda się załatwić tą sprawę.
Martusia od tej strony Cie nie znałam:-). Mnie też dzisiaj koleżanka wyprowadziła z równowagi:wściekła/y: i nie wiele brakowało abym jej nawsadzała. Nie lubię takich sytuacji, bo ja jestem grzeczna, miła ale dopóki ktoś mi za pazurki nie zalezie;-). Moja temperaturka minimalnie wzrosła:-)

kahaka współczuje tej sytuacji z idiotą:no: kule o co on produkował ten towar że na maila nie mógł odpisać?:wściekła/y: idiotyzm. a suszarka chociaż taka jak miała być? i co postanowiłaś z tym prywatnym przedszkolem?
martusia no widzisz jakie szczęście, nawet nie musisz się denerwować:-) a jak u Ciebie sesja się zbliża?
kule dziewczyny za tydzień mamy nasze wizyty:szok: juz się nie mogę doczekać:-) o której macie bo ja o 15:-)

Kamia, postanowiłam olać idiotę..Poczytałam jego komentarze i sporo osób na niego narzeka, nie warto sobie tym zaprzątać głowy. Z przedszkolem na razie nic nie postanowiłam, czekam na wizytę u gin. Miałam dzisiaj się spotkać z tym facetem, ale dałam mu znać, że jestem chora i skontaktuję sie w przyszłym tyg. Z jednej strony nie chcę siedzieć w domu, ale z drugiej boję się - zima, w przedszkolu dzieci często chore, a moja ciąża już od samego początku jest większego ryzyka przecież...Zobacze co mi gin powie. Ja mam wizytę za tydzień o 17.40, ale do niej są zawsze takie kolejki, że siedzi się po 3-4 godz...Kiedys byłam zapisana na 18, a weszłam o 22 :no:

reklama
Do góry