reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
:-) martusia nie wiem czy to można nazwać rzetelnym sprawdzaniem bo chyba w czasie takiego sprawdzania jest bardzo rozkojarzony;-)
kahaka to pociesz się, że przynajmniej narazie nie musisz inwestować w nowe staniki;-) i martwić się o rozstępy na piersiach;-) a tak na serio: zabierasz męża we wtorek do ginia? który to będzie po twoich obliczeniach tydzień?:-)

Kahaka tak jak prosiłaś oto moje tempki:

04.12-36,72(wieczorem)+
05.12-36,48++
06.12-36,32
07.12-36,35
08.12-36,25
09.12-36,38+
10.12-36,60
+ to przytulanki
04.12 to tempka mierzona wieczorem. Dodam że dzisiaj mam 44dc.

Agusia, no teraz lepiej widać ;-) a więc tak, wygląda na to, że dziś masz pierwszy dzień wyższych temperatur. Jeśli będzie temperatura w kolejnych dniach dalej wysoko, to będziemy mieć pewność, że owu była. I tak gdybając - jeśli temp się utrzyma, to obstawiam owu 8 lub 9.12. Ale działajcie dalej, bo owu może być nawet 2-3 dnia wyższych temp.
Kamia, raczej nie będzie ze mną wchodził do gabinetu. A według OM to będzie 6t5d, ale według mojego wykresu temperatur, to będzie 5t5d.

Dzięki Kahaka :-)
A co do badania wielkości piersi to moim zdaniem mężczyzna się nie nadaje, bo z własnego doświadczenia wiem że oni są rozkojarzeni, czasem podnieceni i zdezorientowani;-)

Martusia, a masz w domu drugi test, żeby w razie czego w weekend zatestować?

Ja właśnie sobie uświadomiłam, że przez ostatni rok zrobiłąm pewnie ze 100 testów ciążowych...Matkoooooooo ile to kasy :no:

reklama
Do góry