reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Martusia!!! No nie mogę! Dawaj zdjęcie teściora! Masz drugi? Zrób za 2 dni. Oby to byl Bobas, oby to był Bobas...;-)
Kamia, u mnie nie ma żadnych objawów ciążowych poza brakiem @. Nawet piersi mnie nie bolą, nawet trochę nie urosły, nic się nie zmieniły. Czasem troche czuje podbrzusze i krzyż. Trochę martwię się tymi cyckami...
poziomki, jestem bardzo ciekawa, co tam dzieciaki maja między nóżkami ;-) Czekamy na wieści!

reklama
kahaka-na zdjęciu nie będzie nic widać... pokazałam mężowi i pytam ile widzi, powiedział, że jedną... jak mu pokazałam gdzie ma drugiej szukać to powiedział no może coś tam jest... ale to jest naprawdę bardzo, bardzo blade.... testu drugiego nie mam-więc poczekam do poniedziałku i jakby co wtedy zrobie.... a mogłam iść na betę to bym nie miała wątpliwości....

Martusia, ale pięknie Ci temperatura wzrosła!!!! Ojej, ale byłoby cudnie, jakby się udało! Bysmy były obie sierpniowe :-)
kamia, sprawdzałaś sobie płeć dziecka według chińskiego kalendarza? :-D mnie wychodzi chłopiec. Zobacz sobie Planowanie płci dziecka- kalendarz chiński Oczywiście tak w ramach żartu ;-) Sprawdziłam na mojej mamie i kuzynce i sie zgadza :szok:

Ostatnia edycja:
Martusia, powtorz za dwa dni test, mocno bardzo trzymam kciuki za Ciebie!!

Poziomki, czekam na wieści :)

Kahaka, nei martw się tymi cyckami, to nie zawsze tak jest, że bolą, może też jeszcze za wcześnie. A może będziesz tą szczęściarą, co super ciąże przechodzi?? Pamiętaj, myśl pozytywnie!!

A co do kalendarza to u mnie się nie sprawdza ;p

Dzięki za kciuki-oby się udało :)
wg tego kalendarza się sprawdziło u mojej mamy i mnie-jestem dziewczynką :) ale moi dwaj bracia też się powinni urodzić dziewczynkami wg kalendarza....

LILITH, pewnie masz rację, ale wiesz jak to jest po poronieniu...:-(Człowiek się każdą pierdółka przejmuje.
Martusia, ja ciągle myślę o tej Twojej temperaturze, no!

kahaka-uwierz mi, że ja też ;) i tak patrzę na ten test.... wydaje mi się, że teraz to już całkiem nic nie widać.... więc nie będę sobie robić nadziei.... lepiej się pozytywnie zaskoczyć co nie ;) powiem Wam, że i objawy jakieś tam czuję.... ale już nie raz miałam objawy-pewnie urojone-więc na razie o nich nie powiem ;)

Kahaka wiem jak to jest.. u mnie sytuacja wygladała tak, że czekałam jak szalona 8 tc by serducho zobaczyć i mieć pewność, że nie przytrafi mi się to co wcześniej.. co gorsza cykl przed zajściem przeszłam ciąże biochemiczną bo test wyszedł, @ jednak przyszła z lekkim opóźnieniem..
Ale wiem też, że nie należy za bardzo się przejmowac, bo to też może zaszkodzić. Ty się ciesz kochana swoim szczęściem. A kiedy masz usg??

reklama
LILITH, usg mam juz we wtorek :-D i też chcę, żeby minął 8 tydz, bo wtedy poroniłam rok temu...I jeszcze tak sie to wszystko składa, że usg mam dokładnie w rok po poronieniu, więc tym bardziej schizuję. Ale staram się być dobrej myśli.

Do góry