reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Poziomki dzięki Słoneczko, im więcej info tym jestem spokojniejsza:-)
Martusia jakbyś była ze mną u lekarza;-). Oto mu chodziło żeby najpierw uregulować.

reklama
Już jestem i wszystko wam piszę...
A więc tak - Kropek jest jeden :-) za to w macicy i wygląda na zdrowego. Chociaz niewiele go widać, bo pęcherzyk ma zaledwie 4,68 mm i Kropka widac tylko ociupinkę. Pani doktor założyła mi kartę ciąży!!!:-) (wtedy nie miałam). Termin wg OM 5.08, ale, że owu była później, to będzie póżniej. Mam brać Duphaston 2 razy dziennie, Luteinę dowcipna 2 razy po 2 tabl. i witaminy.
Powiedziała, że pęcherzyk dopiero się zagnieżdża (może dlatego nie mam żadnych ciążowych objawów). Jestem duuuużo spokojniejsza po tej wizycie. Następne usg 11.01. Zapomniałabym wam pokazać mojego Kropka 14.12.2010.jpg
pencil.png

Załączniki

• usg14.12.jpg
    usg14.12.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 52
ja dopiero wróciłam:szok: (korki)
kahaka najpiękniejsze 4.68 mm jakie widziałam w zyciu:-) no i jak spokojniejsza juz jesteś?:-) gratuluje jeszcze raz:-)
agusia widać że przynajmniej lekarz ma jakiś plan co do Ciebie, a skoro mówisz że jest dobry to pewnie plan też:-)
a u mnie... hmmm... i jestem zadowolona z wizyty i nie:-)
co dobrego: wszystko jest ok:-) tzn macica prawidłowa, szyjka też, lekarz powiedział że za kilka dni cytuje" będę czuć ruchy na fest i porządne":-)na usg waga 287 g długość ok 14cm, serducho, żołądek, pęcherz w porządku, cała dzidzia zdowiutka:-)
czemu nie zadowolona: MAŁY WREDZIOL SKRZYŻOWAŁ NOGI:wściekła/y:;-) maluch miał położenie główkowe na usg a do tego zacisnął te mikroskopijne nóżki i lekarz powiedział, że nie chce nam robić żadnych nadziei wiec spekulować nie będzie, zrobił takie zdjęcie okolic nóżek i powiedział że do następnej wizyty mamy zadanie domowe rozwikłać co tam jest:-) następna wizyta 04.01 to moze wtedy...

Kahaka dorodny kropek!!:tak: Mówiłam że wszystko wporządku!! Teraz suwaczek poprosze i już się nie martwić bo nie ma takiej potrzeby:-)

Kamia i masz psikusa haha nie pokazało co ma:-D Ciesze sie że zdrowe i wszystko ok

reklama
Do góry