reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Anulka-jak napisałam na poprzedniej stronie dostałam dziś @ ;) i się nie zadręczam... miałam wczoraj załamkę, byłam wkurzona-ale to po części przez pms

reklama
Martusia tulę mocno, domyślam się co przeżywasz. Ja miałam podobnie:-(
Kahaka to moje tempki:
04.12-36,72(wieczorem)+
05.12-36,48++
06.12-36,32
07.12-36,35
08.12-36,25
09.12-36,38+
10.12-36,60
11.12-36,48
12.12-36,46
13.12-36,41
14.12-36,47
+ to przytulanki
04.12 to tempka mierzona wieczorem. Dodam że dzisiaj mam 48dc.

Ostatnia edycja:
Cześc kobietki!
Ja juz po pracy, zmarzłam strasznie.

Dziś mija rok od mojego poronienia....Nachodza mnie wspomnienia, w nocy sniło mi się ze krwawię...Ciągle biegam do łazienki sprawdzić czy historia się nie powtarza. Wiem, że to glupie.

Już się nie mogę doczekać wizyty.
Martusia, przykro mi z powodu @. Ale jest jeden plus z Twojego mierzenia temp! Wiemy że masz ładna fazę lutalna, tzn. z progesteronem prawdopodobnie ok. Owu miałas na moje oko około 17-18 dc, więc pewnie nie trafiliście ze staraniami.

Martusia ten cykl odpuść i idźcie na żywioł,większości pomogło:***

Agusia czekamy...

Kahaka sny są odzwierciedleniem podświadomości,przez całą ciążę są koszmarne sny na temat dziecka,porodu itd..
Uszy do góry!!!

Kamia wieki do 18

poziomki, do 18 wieki, a ja wróce z mojego usg jeszcze później, heh ;-) a właśnie na sierpniówkach przeczytałam, że jedna miała usg i tez będzie miala bliźniaki :-)

Zacznijmy od początku. Na wstępie ginek zadał pytanie: Czy Pani w ciąży? Nie, jeszcze nie:-). Obejrzał wyniki, powiedział że są dobre. Dostałam lutkę mam ją brać od dzisiaj przez 10 dni, chyba że dostanę krwawienia to mam odstawić. Jak dostanę @ to od 14dc mam brać lutkę przez 10 dni. Następny cykl taki sam tzn 14dc lutka przez 10 dni. 4 cykl powinnam mieć już normalny, ale to się okaże w praniu. Ginek chce po tych 4 cyklach żebym zaszła w ciążę, a dokładnie po ślubie. I tu się zaczynają schody bo daty dalej nie mam. Ja marze o wrześniu, tylko jak zajdę w ciążę to będę musiała przyspieszyć ślub:-). Oczywiście ginek mnie rozebrał:-) tzn było usg i nogi same się rozłożyły:zawstydzona/y:. Powiedział że jestem teraz w połowie 2 cyklu (48dc) i nie chce czekać aż @ sama przyjdzie tylko ją teraz wywołamy. Dodał że na 100% to on nie jest pewny czy mam PCO:-(. Więc jak dla mnie wróciliśmy do początku. Jego zdaniem mam zaburzenia i dlatego nie mam @. Na sam koniec powiedział że podejrzewa u mnie zespół policystycznych jajników. Może któraś z Was wie o co chodzi? Bo ja już zgłupiałam:rofl2:

Pierwszy raz tyle napisałam na swój temat:baffled:

reklama
Do góry