reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dziękuję za otuchę-kochane jesteście...

po prostu za bardzo się napaliłam-a wtedy rozczarowanie jest gorsze....
Dlatego w tym cyklu postaram się wyluzować-zero mierzenia, seks tylko jak najdzie ochota....

Trzymam kciuki za Was jutro! napiszcie od razu jak będziecie po-i czekam na foty.... kamia-trzymam kciuki za córę!

reklama
myślę,że w domu będę ok 18 bo sama wizyta troche trwa, potem na uczczenie coś zjeść na mieście i droga do domu a w tych warunkach to trochę zajmuje:-) kule ja sie tak nastawiłam ze jutro bedzie wiadomo, ze nawet nie zakładam, ze maluch sie zasłoni:szok: lece spac kochane. dobranoc:-)

Dziś już ze mną lepiej-wiadomo-smutno mi wczoraj było-ale po części chyba też pms mnie dopadł....
strasznie mnie brzuch boli-wzięłam silną tabletkę ale mi coś nie pomaga...

reklama
Martusia ni mysl tak nei pamietasz mojej historii ja bylam 4 dni po terminie malpy i wyniki bety tez nie wskazywaly na ciaze pojechalam do gina stwierdzil ciaze wczesna i po 2 tyg widzialam juz serduszko nei drecz sie tak kochana bo to nie robi ci na dobre wrecz odwrotnie ... zle wplywa na to wszystko a przede wszystkim na zafasolkowanie puki malpy nie ma szansa jest kochana mnie tydzien przed terminem piersi juz oblaly i mialam okropny czas rozdraznienia wiec &&&&&& trzymam za ciebie oby wizyta ta przyniosla pozytywne wiadomosci.. moj gin powiedzial ze puki malpy nie ma jest szansa trzymaj sie kochana i pamietaj glowa do gory:)

Do góry