reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kahaka,nie nastawiaj się tak! Staraj się o tym nie myśleć, pomyśl ile z nas chciałoby wreszcie pójść na usg i zobaczyć kruszynkę:D ja Ci strasznie zazdroszcze :)))

reklama
kahaka bedzie dobrze grunt to pozytywne myslenie kochana ... moim zdaniem to raczej dobry znak bo ja np mialam ostatnia @ w dzien kiedy stracilismy dzieciatko i to zaowocowalo nowym i mam nadzieje ze u ciebie rowniez okaze sie to dobrymi wiesciami :) &&&&&&& za wizyty trzymam :)

Jestem, pół dnia przepłakałam... więc się możecie domyślić jaka betka mi wyszła.... @ dalej nie ma więc tym bardziej nie wiem co i jak-bo owu była już 15-17 dni temu.... zawsze źle znoszę negatywne wyniki ale ten dzisiejszy jakoś mnie załamał.... bardzo liczyłam na ten cykl... W tym miesiącu sobie odpuszczę mierzenie temp i testy owu...
23 grudnia mam wizytę u gina, poproszę o skierowanie na badanie-a jak nie da to zrobię prywatnie, niech ,mi tylko powie co... i mojego męża też przebadamy...

Agusia, ja mam teoretycznie 17.40, ale praktycznie pewnie około 20...
Martusia, słonko, przykro mi...Wiem, że nic nie da moje pocieszanie, ale dobrze, że zaraz masz gina, to go przyciśnij niech cos z Toba zrobi ;-)a z Twoim cyklem nie dzieje się nic niepokojacego - temperatura Ci spada, powinnaś miec lada dzień @. Patrząc na Twój wykres, pewne jest tylko to, że masz 13 dni fazy lutealnej, wcale nie wiemy czy owu była akurat 15 dni temu.

Ja lecę pod prysznic, dobranoc dziewczynki.

reklama
poziomki ja już siedzę jak na szpilach ak czekam na jutrzejsze usg:-)
kahaka zamartwiaj się:-) twoja dzidzia rozwija się dobrze o czym świadczą przybywające ciążowe objawy;-) i nie może być inaczej jak tylko dobrze:-)
agusia ja mam na 15:-)
martusia serducho moje strasznie mi przykro... wiem co czujesz... trudno teraz napisać cokolwiek Cię pocieszy... powiem tylko tak: jesteś tak pozytywna osobą, tak pragnącą mieć maleństwo, że napewno prędzej czy później Ci sie uda, jak najbardziej poproś ginia o jakieś skierowanie na badania a jak nie bedzie chciał dać to faktycznie w miarę możliwości porób co możesz prywatnie i pamiętaj, ze pozytywne myślenie (o które wierzę, ze może być Ci teraz naprawdę trudno) nie jest przereklamowane

Do góry