reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hej dziewczyny! co to za smuty?? Uśmiechnijcie się! Żdanej z nas nie jest łatwo, ale taka postawa w ogóle nie poprawia naszego samopoczucia! :)) przesyłam wam uśmiech i będzie dobrze! przecież się nie poddamy :-D

reklama
Cześć!
kacha, Martusia, do Was to pisze przede wszystkim...Jak mnie się udało po poronieniu i to dokładnie rok po, to i wam się uda. Bo jak może byc inaczej??? a więc glowy do gory i nie smucić się...;-)
Ja dziś będę późno, bo mam zebranie z rodzicami o 16 i będę cały dzień siedzieć w szkole.

hej laseczki :)

Kamia gratki z maluszka:)

Kahaka tobie rowneiz gratuluje widzisz wszystko dobrze jest :) oby tak dalej zastanawia mnie czemu ci gin dala dupka i lutke jak maja te same dzialania ja biore tylo lutke akurat starczy mi do samej wizyty:) teraz zeby tylko malenstwo roslo:)

Ja oprucz lutki biore asmag i kwas a witaminki powiedzial mi ze od 12 tc mozna zaczac no coz lekarze sie roznia oby tylko bylo wszystko w porzadku :)

dla staraczek przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ prosze sie dzielic:)

martusia kacha jak dziś samopoczucie psychiczne? pamietajcie, że nadzieja umiera ostatnia:-) widziałyście te rozmowy w toku gdzie babka miała PCO i lekarz wogóle nie dawał jej szans na naturalne poczęcie, a ona ni z tego ni z owego po prostu zaszła w ciąze i ma teraz zdrowego synka:-) a niestety tak jak wczoraj pisałam dzieci uczą cierpliwości i to one sobie wybierają najlepszy czas na przyjście:-)
kahka to powodzenia w szkole przy tak długim dniu:-)
anulka a Ty jak się czujesz? Kiedy masz jakieś usg?:-)

Kamia-dobrze.... ja wcale nie straciłam nadziei... po prostu miałam chwilowego dołka....
Nadal jestem pewna, że się uda... może nie od razu, ale kiedyś na pewno.... ale to chyba oczywiste, że chciałabym jak najszybciej... ;)

katty83 Najlepsze życzenia urodzinowe!

Ostatnia edycja:
reklama
czesc wszystkim.ja dzis psychicznie czuje sie troche lepiej. mam 18 dc i dalej temp. 36,4.mam nadzieje ze te owulka lada chwila przyjdzie.dzwonilam do przychodni, no i narazie mnie nie umowia na wizyte ale mam zadzwonic po swietach i wcisna mnie w styczniu.daje tej lekarce ostatnia szanse.moze sama zlece sobie jakies badania hormonow.moze wiecie jakie warto zrobic i w jakim dniu cyklu?moj m powiedzial ze to sa kpiny z tymi lekarzami i ze on ma to gdzies i dalej bedzie robil swoje.wiec dzis pewnie mnie dopadnie.on jak sie zaprze to nie popusci.przynajmniej on jest pozytywnie nastawiony.choinke juz rozlozylam wiec dzis bedzie sexik pod choinka.;-)
Kamia, kahaka dzieki za wsparcie.

Do góry