reklama
Cześć!
kacha, Martusia, do Was to pisze przede wszystkim...Jak mnie się udało po poronieniu i to dokładnie rok po, to i wam się uda. Bo jak może byc inaczej??? a więc glowy do gory i nie smucić się...;-)
Ja dziś będę późno, bo mam zebranie z rodzicami o 16 i będę cały dzień siedzieć w szkole.
kacha, Martusia, do Was to pisze przede wszystkim...Jak mnie się udało po poronieniu i to dokładnie rok po, to i wam się uda. Bo jak może byc inaczej??? a więc glowy do gory i nie smucić się...;-)
Ja dziś będę późno, bo mam zebranie z rodzicami o 16 i będę cały dzień siedzieć w szkole.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Uda sie kochane
Kacha my jedziemy na jednym wozku prawie ja mam dzis16dc
Kacha my jedziemy na jednym wozku prawie ja mam dzis16dc
A
Anulka198424
Gość
hej laseczki 
Kamia gratki z maluszka
Kahaka tobie rowneiz gratuluje widzisz wszystko dobrze jest
oby tak dalej zastanawia mnie czemu ci gin dala dupka i lutke jak maja te same dzialania ja biore tylo lutke akurat starczy mi do samej wizyty
teraz zeby tylko malenstwo roslo
Ja oprucz lutki biore asmag i kwas a witaminki powiedzial mi ze od 12 tc mozna zaczac no coz lekarze sie roznia oby tylko bylo wszystko w porzadku
dla staraczek przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ prosze sie dzielic
Kamia gratki z maluszka
Kahaka tobie rowneiz gratuluje widzisz wszystko dobrze jest
Ja oprucz lutki biore asmag i kwas a witaminki powiedzial mi ze od 12 tc mozna zaczac no coz lekarze sie roznia oby tylko bylo wszystko w porzadku
dla staraczek przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ prosze sie dzielic
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
martusia kacha jak dziś samopoczucie psychiczne? pamietajcie, że nadzieja umiera ostatnia:-) widziałyście te rozmowy w toku gdzie babka miała PCO i lekarz wogóle nie dawał jej szans na naturalne poczęcie, a ona ni z tego ni z owego po prostu zaszła w ciąze i ma teraz zdrowego synka:-) a niestety tak jak wczoraj pisałam dzieci uczą cierpliwości i to one sobie wybierają najlepszy czas na przyjście:-)
kahka to powodzenia w szkole przy tak długim dniu:-)
anulka a Ty jak się czujesz? Kiedy masz jakieś usg?:-)
kahka to powodzenia w szkole przy tak długim dniu:-)
anulka a Ty jak się czujesz? Kiedy masz jakieś usg?:-)
Martusia85
Kamia-dobrze.... ja wcale nie straciłam nadziei... po prostu miałam chwilowego dołka....
Nadal jestem pewna, że się uda... może nie od razu, ale kiedyś na pewno.... ale to chyba oczywiste, że chciałabym jak najszybciej...
katty83 Najlepsze życzenia urodzinowe!
Nadal jestem pewna, że się uda... może nie od razu, ale kiedyś na pewno.... ale to chyba oczywiste, że chciałabym jak najszybciej...
katty83 Najlepsze życzenia urodzinowe!
Ostatnia edycja:
reklama
kacha10
czesc wszystkim.ja dzis psychicznie czuje sie troche lepiej. mam 18 dc i dalej temp. 36,4.mam nadzieje ze te owulka lada chwila przyjdzie.dzwonilam do przychodni, no i narazie mnie nie umowia na wizyte ale mam zadzwonic po swietach i wcisna mnie w styczniu.daje tej lekarce ostatnia szanse.moze sama zlece sobie jakies badania hormonow.moze wiecie jakie warto zrobic i w jakim dniu cyklu?moj m powiedzial ze to sa kpiny z tymi lekarzami i ze on ma to gdzies i dalej bedzie robil swoje.wiec dzis pewnie mnie dopadnie.on jak sie zaprze to nie popusci.przynajmniej on jest pozytywnie nastawiony.choinke juz rozlozylam wiec dzis bedzie sexik pod choinka.;-)
Kamia, kahaka dzieki za wsparcie.
Kamia, kahaka dzieki za wsparcie.