Ja poprzednio juz przed terminem @ chodzilam siusiu na potege ale wtedy myslalam, ze to efekt choroby
Nie martwsie brakiem objawow, ostatnio rozmawialam o tym z jedna fajna pielegniarka i mowia ze to tylko powod do radosci bo jak sie bobas pieknie rozwija a mama dobrze sie czue to nie moze byc nic lepszego
Ale jak Cie bardzo korci to rob bete co jakis czas... 
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cze laski:-)
Kahaka dzidziuś odczuwa endorfinki razem z nami;-) nic mu się nie stanie.
Mononoke żygu żyg
Mama pożyjemy zobaczymy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kaha a Ty gdzie?? W kupie raźniej
DZiewczyny po lutce piersi mam mniej napięte i sutki nie są juz tak opuchnięte i bolesne JUUUUUUUPIIIIIIIIIII!!!!!!!!
Kahaka dzidziuś odczuwa endorfinki razem z nami;-) nic mu się nie stanie.
Mononoke żygu żyg

Mama pożyjemy zobaczymy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kaha a Ty gdzie?? W kupie raźniej
DZiewczyny po lutce piersi mam mniej napięte i sutki nie są juz tak opuchnięte i bolesne JUUUUUUUPIIIIIIIIIII!!!!!!!!
Agusia8426
Fanka BB :)
Kahaka trochę mało spałam:-(. Dzisiaj tak mnie naszło na przytulanki że mój M spał a ja już do niego się dobierałam

kwiatuszekq20
Wszystkiego dobrego w nowym roku!!!
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Kahaka też o tym pomyślałam bo suty miałam jak ogromne truskawy a booolały!!! Nie mogłam się umyć!! Teraz są prawie normalne
Agusia a ja lubie "na spiocha";-)

Agusia a ja lubie "na spiocha";-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
A no nie ma. Ja się wziełam za pieczenie makowca-ciekawe co wyjdzie
reklama
Martusia85
kahaka-ja właśnie wróciłam od rodziców, włączyłam tv a tu nic nie ma... obejrzę zaraz na vive "Disco ponad wszystko" czyli program disco-polo 
poziomki-ty zamiast odpoczywać to sobie zajęcia znajdujesz ;p trzeba było sobie darować makowca
poziomki-ty zamiast odpoczywać to sobie zajęcia znajdujesz ;p trzeba było sobie darować makowca