• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam dziewczyny:)
Już jakiś czas udzielam się troszkę na tym forum, ale do tej pory na jednym wątku...

Mam taki problem... mierzyłam temperaturę zawszę o różnych porach, i chociaż wiem, że to mało miarodajne, bo powinno się mierzyć tylko przed wstaniem z łóżka, to mi to zawsze jakiś pogląd dawało. Zawsze w dzień przed @ przed samym pójściem spać temp gwałtownie spadała, z zazwyczaj 37,3 -37,4 robiła się 36,7 i rano oczywiście zawsze budziłam się z @:)

Dzisiaj jest mój 27dc, i dzisiaj bądź jutro powinnam dostać okres... jak zwykle wczoraj przed pójście spać mierzyłam temp, i zaczęła spadać, najpierw do 37 potem do 36,7... więc byłam gotowa na @ dzisiaj rano, bo jeszcze oprócz tego wszystkie objawy na zbliżającą się @ były.
A tu psikus dzisiaj rano, @ nie ma, temp znowu podskoczyła do 37, teraz mam 37,4, a objawy na @, czyli bóle podbrzusza i krzyża zniknęły...

Co Wy o tym sądzicie? ja już sama nie wiem...

reklama
lillydelux, a tę temp 37 miałaś rano? Bo wiesz, wieczorem temp to się nie mierzy ;-) co my Ci możemy doradzić...? Zatestuj :-D
Agusia, rozumiem Cię, zobaczysz, że jutro, pojutrze humorek się poprawi.

No właśnie trochę się boję testować.... ale zobaczymy, jak na razie żadnych objawów na @, po prostu nagle zniknęły... jak jutro nie dostanę to w niedziele albo w poniedziałek zrobię test...
chociaż i tak mam przeczucia, że nic z tego...

Kurcze-mój mąż poszedł do neurologa prywatnie-państwowo się za długo czeka-zapłacił stówę za wizytę... Dostał skierowanie na tomografię głowy, ale że był prywatnie to skierowanie też jest prywatnie.... Okazało się, że te badanie prywatnie kosztuje 500-550zł.... Kurcze no nie stać nas na to... mam nadzieję, że rodzice się dołożą :)

hej wszystkim.mam maly:confused:problem.mianowicie, ostatni okres mialam 12 grudnia,nigdy przed @ nie bolaly mnie piersi,a teraz od okolo 8 dni strasznie mnie bola,przedewszystkim prawa jak dotykam to jakby peknac miala.sutki zrobily sie tez nietykalskie;-)jakies 7 dni temu podczas stosunku mialam plamienie doslownie pare ciemno brazowych kropel,a od tego czasu kompletnie nic.od czasu do czasu kluje mnie w dole brzucha,ale to so sekundy.mozecie mi cokolwiek poradzic.nie wiem co mam mysliec.:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry