reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Wy tylko o jednym;-). Poszłam grzecznie spać, no możne nie do końca:-p. Jak na razie czuję się dobrze nic mnie nie boli nie kuje, ale zobaczymy jeszcze jak to będzie. Jeszcze dziś i jutro biorę lutkę. Ciekawe czy @ przyjdzie?

agusia ja juz ci nie wierze ze ty spokojnie idziesz spac hehehehehhehheh:-D, a dzis co przygotowalas??? Tylko swinke gdzies wyniescie heheheh biedną:tak:.
Ja juz po wizycie u ginki, zmienila mi leki i sie zobaczy..
agusia moj lubi jak jestem w wysokich kozakach minimum do kolan, sprobuj;-)

Aga na mojego dziala zawsze seksi bielizna :D Mowie Ci komplecic wyuzdanej mikolajki jest najlepszy :p Czasami tez sam odkrywa niespodzianke jak wraca z kapania a zona naga w dwuznacznej pozycji czeka na lozku :D
A moze striptiz ? :D

Desperacko pragne seksuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! ;((((

Zobaczymy co bedzie :) ja jakos odczucia mam na dziewczynke choc za slodkim nie jestem co bedzie to bedzie oby zdrowe:)
Mononoke mam pogobne pragnienie ale niestety boje sie do tego mam nie najlepsza sytuacje z mezem wiec seks odpada chyba ze obcego namowie hehe:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zobaczymy co bedzie :) ja jakos odczucia mam na dziewczynke choc za slodkim nie jestem co bedzie to bedzie oby zdrowe:)
Mononoke mam pogobne pragnienie ale niestety boje sie do tego mam nie najlepsza sytuacje z mezem wiec seks odpada chyba ze obcego namowie hehe:)

Ale chodzi o to ze u nas wszystko gra, jest cudownie, ja od 3 lat czuje sie jakbym byla na etapie zakochiwania sie, motylki w brzuchu, uczucie nie do opisania... w sumie zawsze tak bylo.... a seks... no cos tez nam zawsze towarzyszyl :D A teraz mnie trafia bo nie moge narazie i juz :(

reklama
Ale chodzi o to ze u nas wszystko gra, jest cudownie, ja od 3 lat czuje sie jakbym byla na etapie zakochiwania sie, motylki w brzuchu, uczucie nie do opisania... w sumie zawsze tak bylo.... a seks... no cos tez nam zawsze towarzyszyl :D A teraz mnie trafia bo nie moge narazie i juz :(

zazdroszcze choc jestem rok po slubie to tego uczucia od dawna nie mam:/

Do góry