reklama
VeronicaMelania
Fanka BB :)
hej . u mnie dzis tez nie najlepiej.
od kilku dni mam mdlosci
nie mam wgle ochoty na jezdzenie
( i najchetniej bym ciagle spala ale jak juz sie poloze to i tak nie moge zasnac
(
od kilku dni mam mdlosci
Agusia8426
Specjalnie dla Was podaje stronkę tego ośrodka. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania.
www.primaveraspa.pl
www.primaveraspa.pl
Ostatnia edycja:
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
cze kochane!
musicie wybaczyć, ze dziś tak was zaniedbałam ale napewno mnie zrozumiecie bo dziś... PRZYWIEŹLI MÓJ WÓZEK!!!!!!!!!!!!!! JUUUUUUUPI:-) jest superas:-) mój m się śmiał że muszę teraz poćwiczyć jazdę "na sucho" i całe popołudnie ćwiczę;-) a do tego składanie, rozkładanie, montaż i demontaż:-) ale mam dziś radochę:-)
martusia udanego wyjazdu;-) (i moze pomimo wszytsko owocnego;-))
nikita ja jednak nadal trzymama &&&&&&&&&& za fasolkę, bo jakieś takie dziwne te twoje spóźnienie jak do tej pory miałaś takie regularne;-)
monooke super że cycory wróciły do formy;-) współczuje przebojów z jakąś nadgorliwą mamuśką...
veronica melania biedana.... ale pociesz się, ze już niedługo twoje ciążowe zmory się skończą:-)
musicie wybaczyć, ze dziś tak was zaniedbałam ale napewno mnie zrozumiecie bo dziś... PRZYWIEŹLI MÓJ WÓZEK!!!!!!!!!!!!!! JUUUUUUUPI:-) jest superas:-) mój m się śmiał że muszę teraz poćwiczyć jazdę "na sucho" i całe popołudnie ćwiczę;-) a do tego składanie, rozkładanie, montaż i demontaż:-) ale mam dziś radochę:-)
martusia udanego wyjazdu;-) (i moze pomimo wszytsko owocnego;-))
nikita ja jednak nadal trzymama &&&&&&&&&& za fasolkę, bo jakieś takie dziwne te twoje spóźnienie jak do tej pory miałaś takie regularne;-)
monooke super że cycory wróciły do formy;-) współczuje przebojów z jakąś nadgorliwą mamuśką...
veronica melania biedana.... ale pociesz się, ze już niedługo twoje ciążowe zmory się skończą:-)
kwiatuszekq20
veronica juz duzo nie zostalo
a u mnie chyba lipa dzis mnie boli brzuch choc do @ kilka dni i poleciala jedna brudna plamka a ja stracilam nadz
a u mnie chyba lipa dzis mnie boli brzuch choc do @ kilka dni i poleciala jedna brudna plamka a ja stracilam nadz
madzilka
dotka85 dzięki za odpowiedź, bo już zwątpiłam naprawdę. Przez te plamienia można się naprawdę zakręcić. Nawet przez chwilę miałam nadzieję, że może to było plamienie implantacyjne, ale za długo to trwało. Czyli jeszcze większa załamka, bo nadal jestem w starym cyklu bez najmniejszej nadziei na fasolke. To niech ta głupia @ przyjdzie i jak najszybciej spieprza. 

dotka85
Kamia super ze sie cieszysz wozkiem, na jaki model sie zdecydowalas?
ja tez zawsze ciesze sie nowymi rzeczami, np jak sobie kupie nowe buty to chodze w nich po domu od razu haha
Madzilka rozkreci sie zobaczysz i pojdzie predko a kysz a kysz
Agusia zaraz lookne na strone
ja tez zawsze ciesze sie nowymi rzeczami, np jak sobie kupie nowe buty to chodze w nich po domu od razu haha
Madzilka rozkreci sie zobaczysz i pojdzie predko a kysz a kysz
Agusia zaraz lookne na strone
reklama
Agusia8426
Czekam na Wasze opinie co do ośrodka. Tam jak dla mnie jest bosko. Mam ciche marzenie żeby tam począć nasze maleństwo. Aha poza sezonem są zniżki.