reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
dziewczyny weronika wraca dzis do domu... maly po prostu nie ma miejsca i strasznie sie wierci co za tym idzie mocno uciska... podobno juz sie odwrócił i jest główką do domu wiec Weronika bedzie mogla rodzic naturalnie;) napewno odezwie sie jak bedzie juz w domu:)
póki co jeszcze 2 w 1 wraca;)

no to ja jestem :) i zyje :))
mamaFFia wygnala mnei do szpitala :) i uratowała dupe :D
ale przynjamniej troche mi ulzyli :-D nic mnie jak narazie nie boli. tyle ze siedze tylko na lewym poldupku :-D
ale do jutra powinno byc juz ok :D

Ostatnia edycja:
kurcze, niedobrze.
znowu wumiotowalam i mam zaparcia.
co oni mi dali w tym szpitalu;/
masakra.
jak nie jedno to trugie...zawsze cos musi byc nie tak...
a gadaja z ciaza niby taka idealna...

veronica ciąża to stan patologiczny dla organizmu!!!! to brutalna prawda.....
piekny okres bo czeka sie na dzidzie ale dla organizmu kobiety straszny....

reklama
Do góry