reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

wiesz aniu-i tak masz szzcescie-ja jestem w anglii a tu tesciki wychodza 60zl!!!
no i ostatnio musialam 2 robic-bo pierwszy w ogole nie wyszedl!!!
no a na drugim wyszlo ze negativ!!!
ale co tam koszty-grunt by wychodzil oczekiwany wynik....

reklama
Hej dziewczyny:) Trzymam za Was wszystkie kciuki, za siebie też choć szanse swoje w tym miesiącu oceniam jako bardzo małe....Jak czytam o tych wszystkich objawach to też u siebie niektóre odnajduję ale wiem że to tak zawsze - w tamtym miesiącu tez odnajdywalam a potem @.

Pewnie się powtórzę ale mam pytanie do zaciążonych lub poinformowanych "z pierwszej ręki" - kiedy i jak dlugo mialyscie/mialy plamienie implantacyjne?
A mężusia to chyba dziś sprawdze;) ubawilam sę przy tym wątku ale myślę że coś w tym jest...Ostatnio też mi się tak wydawalo - stwierdzilam że mam widocznie obniżoną szyjkę macicy ale teraz zadaję sobie pytanie - dlaczego? Powinna się obniżać w dni płodne...

ja tez sie boje testowac...choc jestem juz prawie w 100% przekonana!! a zgagi to ja tez nigdy nie mam!tylko na dzidzi!i jak w szpitalu bylam po jakis lekach co mi tam dawali!! a to jest takie cos ze cie piecze w przelyku i nizej...wkazdym razie inaczej wytlumaczyc ie umiem...:(:(

tez bym chciala by byly darmowe!mowia ze malo dzieci a testy takie drogie!!:)

Ja kupowalam na allegro zestaw - 6 owulacyjnych i jeden ciążowy i to chyba kolo 30 zl kosztowalo - tanio w porownaniu z apteka (sorry za brak polskich znakow ale mamy nowego kompa i cos jest niezainstalowane i nie wszystkie polskie dzialaja...)
chyba też będę jutro rano testować, chyba że @ będzie....

Objawy to moga byc zmylne...ale zdaje sie na mezyka bo on mniej emocjonalnie do tego podchodzi wie kiedy cos sobie wymyslam:):):)

A u mnie to mój widzi we wszystkim objawy a ja staram się na odwrót bo się boję zawieść... ale on od razu - jak tylko nie daj boże zjem kiszonego ogórka:) - a zawsze je lubilam i mialam na nie smaka;)
No i wlasnie też sie obawiam że mogą być zmylne - bo nie wiadomo co na @ a co nie...

reklama
papa!!
a co do objawow to napewno normalnie nie masz wszystkich!mnie nigdy tak piersi nie bolaly!!itd! wiec to duzy plus!:) oj testuj testuj!!

Do góry